Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Orulok, hogy nalad javult a performance, nalam ugy tunik, hogy sajnos valtozatlan.
Illetve nem is szaggatasnak hivnam, lehet sokan eszre sem vennek, inkabb csak meg-megdoccen neha. Engem is csak azert zavar, mert 12.0.1 alatt teljesen vajsima volt, a 02-vel csuszott be valami. Meg az elozo 3 telomnal mindharom esetben gyengebb hardverrel is teljesen sima volt, azert tunik fel ennyire. Mind iden, azert friss az emlek.
Amikor kilepek egy app-bol(alulrol felfele "poccintve"), akkor egy pillanatra megakad az anim, meg ritkan egyaltalan nincs animacio, csak az ujjam csuszik felfele, de nem tortenik semmi es mikor "vegere erek a mozdulatnak", akkor szimplan ki van lepve az app. Meg, amikor home-on "belepek" egy mappaba, akkor utana az elso lapozas szinten megakad.
Hatha a koviben majd javul. :)
Akksirol annyira nem tudok nyilatkozni, talan a 01-hez kepest nalam jobb lett valamivel, de annyira nem tesztelgettem. Szokasaimmal nagyjabol estig megvagyok vele. Mate 20-hoz kepest nagyon gyenge, de elfogadtam, hogy ez ennyi es vegul is nem kimondottan rossz. Most a 02->03 alatt nem vettem eszre eddig valtozast.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest