Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilkaművek
friss újonc
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért.
Xiaomo mi 9 lite. Szeretném a fotókat win10 PC re áthelyezni, mert az ottani két képszerkesztőmet használom kézműves termékeim fotóinak szerkesztéséhez
Amikor megjelenik a Mi 9 SD kártya, DCIM Kamera, és áttenném a PC megfelelő könyvtárába a fotókat, (mivel ott szeretnék rajta babrálni, ) a nézetben nem ad miniatűr képeket, csak ikon, részletek. stb. A mappa beállításokat már megnéztem, kipipáltam, amit kell, de a helyzet változatlan. Korábbi telefonom fotói látszanak miniatűrben az új, xioaomi fotók pedig nem
Az is bosszant, hogy áthelyezést követően is ott maradnak a telefonon a képek. Mintha csak átmásolnám.
Elnézést, látom, hogy itt ennyire laikus kérdések nem annyira szoktak felmerülni, de de google már nem segít nekem és nagyon kellene a megoldás.
Köszönöm, ha valaki válaszol. (
Ili
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest