Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
SOAD19 #19978 üzenetére
Szerintem kizárásos alapon lehetne kideríteni hol a gond.
Telefon másik wi-fi hálózato(ko)n is ezt produkálja?
Ha igen, akkor telefon oldali probléma lehet, ha nem, akkor inkább a wifi szolgáltatás környékén néznék szét.
2,4 és 5 GHz-en is problémás?
Esetleg másik csatornán megpróbálni.Tudom macerás kissé, de nincs jobb ötletem, hogyan lehetne kideríteni mi a gond.
-
Noobstyl3
újonc
válasz
SOAD19 #12723 üzenetére
Hát már kár rajta idegeskedni.. 1 napos rizs kúra után raprobaltam most. Bekapcsol bejön a Mi logó és semmi több.. Rezeg érintő panel is megy elvileg tölt is. Lehet valami kapott bent. Most egyenlőre marad a rizs továbbra is hátha még csinál valamit.
Ha kész lesz az ultrahangos cucc majd írj már egy tapasztalatot van e bármi haszna. Mert ha nem akkor feleslegesen nem próbálom meg. Köszi :) -
Noobstyl3
újonc
válasz
SOAD19 #12721 üzenetére
Hát akkor ez nekem lehet nagy bukta lesz. Hétfőn jöttünk majd csak vasárnap megyünk haza. De lehet én basztam el mert a hangszóróval kicsit fujkaltam lehet jobban befolyt mint kéne. Most keresgélek itt valami szervizelt vagy valamit hátha.
Köszi a linket. Útba esik Pest hazafelé szóval ha más nem beugró majd oda hátha tudnak valamit még vele kezdeni vagy mondani rá. -
Noobstyl3
újonc
válasz
SOAD19 #12718 üzenetére
Én is most horvátba.. Ki-be járkáltam a vízből semmi nem volt. Mondom csinálok egy videót.. Természetesen nagy kő borulás.. De rögtön emeltem is ki a kezem a vízből. Hát én is nagyon remélem hogy olyan nagy kár nem lesz.
Szét nézek akkor itt a környéken van e ilyen lehetőség.
Ha más nem majd otthon. Bármilyen szervizbe csinálnak nekem ilyen ultrahangos tisztítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest