- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
FrankMonzano #9073 üzenetére
A P20 Pro kamerája éjszakai, és pro módban jobb mint a Mi8-asé, az akksi tovább bírja, azt kb ennyi az előnye. A Mi8 kijelzője sokkal, SOKKAL szebb, élénkebb, "amoledesebb" mint a P20-é, a Mi8 érzetre, és ténylegesen is gyorsabb a Huawei-nél, nekem legalábbis ez a tapasztalatom, a Mi8 kamerája auto módban szebb képeket gyárt, és a videói is jobbak, mint az ezen a téren érthetetlenül szar P20 pró-é.
Szerintem nem éri meg a P20 a felárat. -
válasz
Nekem volt mindkettő, az én véleményem szerint tökéletes készülékek, neked kell dönteni. A P20 Pro lassabb de nagyobb az akku, kamerába meg szerintem egyforma jók.
-
K82
őstag
válasz
Ha az időtállóság fontos, akkor a Mi8. Ha esetleg a Xiaomi nem akarja frissíteni x idő után, nyitod a bootloadert aztán ráraksz vmi frissebbet; Huawei-nél még a bl nyitásig sem jutsz el.
-
1Konrad
tag
válasz
Ha van rá 1,5x annyid, akkor igen, mert jobb. (De ha ár-értéket nézed, akkor annyival nem jobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest