Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
egy összefoglaló tényleg jó lenne, ha az enyém megjön, én tutira azzal kezdem, hogy megnézem eredeti-e, aztán jöhet minden más ebben a sorrendben:
cwm telepítés (elvileg már rootolva kapom)
- használat rajta lévő rommal
- MIUI stable update
- esetleg custom rom (hogy mindkét SIM tudja a 3G-t kezelni) -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Ezt támogatom, mert több, mint egy év telt azóta, hogy utoljára ROM-okkal foglalkoztam. A G3-n azóta változatlan CWM és ROM futott. A jBart-ból egy csomó verzió kijött, amióta utoljára használtam. Nem árt egy kis "felfrissülés".

Hmmm. Igen, együtt rendeltük azt is. 2012. október, de rég is volt. Előtte még Wang úrral is futottam egy kört (alias hootablet)
, ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Elektromos autók - motorok
- Könyvajánló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...