Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Szerintem a Doom technikailag sokkal komolyabb. 1-2 kivégzésnél tényleg olyan mintha egy valódi dög lenne a kezeid között. A pokolbeli pályák meg uh. Persze a Marson kicsit sivárabb. A SW-ban vannak nagyon csúnyán elnagyolt részek mint ahogy itt korábban is tettem be képet. A BF1 meg fullon utánozhatatlan. Mondjuk számomra az utóbbi idők legszebb, leghangulatosabb játéka az Uncharted 4 volt. FFXV is gyönyörű, igaz maga a játék nem tudott beszippantani.
-
Xaels
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Doom, Battlefield 1 ha maradunk az FPS műfajnál és a platformnál.
-
Xaels
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Legszebbnek én sem mondanám, de semmiképpen sem gagyi. Inkább a hangulatra mentek rá.
-
törölt tag
Iszonyat gagyi ez a játék. Mind grafikailag, mind minden más egyéb téren. Többször is megnéztem, minden beállítás fullon van, de kegyetlen sz@rul néz ki. A játékmenet is egy nagy nulla, akárcsak a videók. Egyetlen fillért sem ér.

-
Xaels
félisten
Látod. Biztos csak nem tudnak mit hozzátenni. Szép a grafika, megadja az atmoszférát a játéknak, de vannak elnagyolt részek.

Pl. nézd meg a bevadult kannyúl lábát. Ilyenek miatt mondtam, hogy lehetne szebb. Vagy Mezu feje nagyon rettenetes az átvezetőkben még szerintem.Az előző részt meg pótold be. Teljesen új élmény lesz és az itteni szereplők többségét más oldalról fogod látni. Ott jobb volt a történet szerintem és az átvezető rajzolt kisfilmek iszonyatosan szépek.

-
Picco
addikt
ehh, semmi hozzaszolas? fura...
kb 80% kornyeken tartok, nagyon jo game. elozo resz ismerete nelkul kellemesen meglepodtem h nem valami vga ehes, bughalmaz, fullszutyok iranyitassal...epp az ellenkezoje. nekem mondjuk meg a grafika is kifejezetten teteszik. lehet ujrajatszom majd hardon is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest