Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Szerintem a Doom technikailag sokkal komolyabb. 1-2 kivégzésnél tényleg olyan mintha egy valódi dög lenne a kezeid között. A pokolbeli pályák meg uh. Persze a Marson kicsit sivárabb. A SW-ban vannak nagyon csúnyán elnagyolt részek mint ahogy itt korábban is tettem be képet. A BF1 meg fullon utánozhatatlan. Mondjuk számomra az utóbbi idők legszebb, leghangulatosabb játéka az Uncharted 4 volt. FFXV is gyönyörű, igaz maga a játék nem tudott beszippantani.
-
Xaels
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Doom, Battlefield 1 ha maradunk az FPS műfajnál és a platformnál.
-
Xaels
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Legszebbnek én sem mondanám, de semmiképpen sem gagyi. Inkább a hangulatra mentek rá.
-
törölt tag
Iszonyat gagyi ez a játék. Mind grafikailag, mind minden más egyéb téren. Többször is megnéztem, minden beállítás fullon van, de kegyetlen sz@rul néz ki. A játékmenet is egy nagy nulla, akárcsak a videók. Egyetlen fillért sem ér.

-
Xaels
félisten
Látod. Biztos csak nem tudnak mit hozzátenni. Szép a grafika, megadja az atmoszférát a játéknak, de vannak elnagyolt részek.

Pl. nézd meg a bevadult kannyúl lábát. Ilyenek miatt mondtam, hogy lehetne szebb. Vagy Mezu feje nagyon rettenetes az átvezetőkben még szerintem.Az előző részt meg pótold be. Teljesen új élmény lesz és az itteni szereplők többségét más oldalról fogod látni. Ott jobb volt a történet szerintem és az átvezető rajzolt kisfilmek iszonyatosan szépek.

-
Picco
addikt
ehh, semmi hozzaszolas? fura...
kb 80% kornyeken tartok, nagyon jo game. elozo resz ismerete nelkul kellemesen meglepodtem h nem valami vga ehes, bughalmaz, fullszutyok iranyitassal...epp az ellenkezoje. nekem mondjuk meg a grafika is kifejezetten teteszik. lehet ujrajatszom majd hardon is
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest