Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Hát nagyon messze van szerintem egy TR-től. Itt túl sok felfedezni való nincs illetve a bent lévő puzzle-ök is nagyon fapadosak.
-
animatrix11
őstag
Kicsit olyan a game mint egy cuki Tomb raider, nekem bejön harcok nem mindig könnyűek, de legalább van benne kihívás
-
Xaels
félisten
-
nemlehet
őstag
-
Xaels
félisten
Igen PS5-ön játszom, a 60fps-es gameplay után itt érezhető volt a 30fps-es korlátozású cutscene, lehet PC-n a VRR vagy a VSynch elsimítja ezt, PS-en még nincs élesítve a VRR.
Nincs nekem bajom a kihívással, 1-2 soulslike játék megfordult a kezeim között mint a Nioh pl. de itt néha igazságtalannak éreztem 1-2 támadást. Haver félre is tette emiatt a játékot, elvette a kedvét, hogy 2 ütésből elborítja.
-
nemlehet
őstag
Egyetértek kb mindennel amit leírtál. Én a barátnőmmel játszottam végig, ő ugrált meg gyűjtögetett, én harcoltam. Egyébként remek kis játék, vizuálisan nagyon szép, ő totál el volt olvadva a Rot-októl meg attól hogy tehetsz rájuk piros masnit. Sokszor mondogattuk, hogy ez kb egy interaktív pixar mese.
Amúgy PC-n nem igazán érezhető az FPS drop a gameplay-cutscene váltásnál, ahogy nézem te PS5-ön toltad, gondolom ez valami console specific dolog lehet.
A harc érdekes kérdés, én elég veterán souls játékos vagyok, nekem nem volt kifejezetten nehéz, mert nagyon jók és pontosak a hitboxok, reactive az irányítás, elég sok iframe van és még a shield parry-vel sem kell szuper pontosnak lenni, de az biztos, hogy aki nem ehhez van szokva az meg fog szenvedni. Barátnőm nem kifejezetten béna, de ő nem bírta megölni az emlegetett első bosst, nekem elsőre sikerült komolyabb erőlködés nélkül.
Talán annyi a gond, hogy a sebzése az ellenfeleknek egy picit túl lett húzva és elég kicsi az attack window ha nem stunnolod le a bossokat a Rot-okkal. Stun nélkül nagyon türelmesnek kell lenni és 1-1 ütés után eltávolodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iking - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő