Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werisch
újonc
Bekötésével van problémám. Q7 RF . Ha növelem vagy csökkentem a hömérsékletet a termosztáton, akkor a vevövel szépen kommunikál. Vagyis bekapcsol a relé és kikapcsol. Ég a piros led vagy elalszik.
Igem ám, de a leirása azt irja, hogy egy egyszerü kapcsoloként akarom használni a vevöt , akkor az 1 (NO) és 2 Com ra kell kötni a vezérelt áramkört.
Na nálam az van, hogy az 1.(NO) ra kötöm a fázist (amit mint kapcsolo) kéne hogy kapcsoljon nem igazán kapcsol. Az van, hogy az 1(NO) -ra kötöm a fázist a 2 és 3 is mérek fázist, függetlenül attol, hogy a relé ki vagy be van kapcsolva . Vagyis igy nem tudom kapcsoloként használni, mert mindenhol fázis van.
Szerintem meg ugy kéne müködnie, ha jol gondolom, hogy az 1(NO) ra bekötöm a fázist és a 2(COM) csak akkor van fázis, ha a relé bekapcsolt . Vagyis mint egy közönséges kapcsolo.
Valamit nem jol csinálok??? vagy a kütyü rossz? most vettem és probáltam volna ki, de ezt tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő