Hirdetés

2020. június 4., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) zsohu


zsohu
(tag)

Hogy én mennyire imádtam ez a játékot! Ez volt az első meghatározó multis élményem! Annó linux alól játszottam vele, teljesen jól működött. Volt klánunk, saját szerverünk (tele mindenféle moddal), ts-ünk, istenem de szép idők voltak. Kikapcsolódásként meg a UPC public szerveren nyomtuk. Köszi az írást róla! Már jó ideje nem néztem rá, van még mögötte aktív játékos tábor?

(#2) KaiotEch válasza zsohu (#1) üzenetére


KaiotEch
(veterán)

Én inkább az RtCW-t imádtam, még anno freestart-os nettel játszottam: folyamatos 999 ping, 2-t előre 1-et hátra lépésekkel :D Suliba szünetekbe bekéredzkedtünk infoterembe, hogy játszhassunk :D

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#3) -=MrLF=-


-=MrLF=-
(senior tag)

Köszi jó cikk, jó volt olvasni róla. Én nagy ritkán a BF2-vel szoktam nyomulni.

protonmail.com Secure Email Based in Switzerland

(#4) doc


doc
(veterán)

az egyetlen jatek amivel toltam multiban, meghozza rengeteget :)
nekem a Fuel Depot palya volt a kedvencem

azt mindenkepp fontosnak tartanam megjegyezni hogy a Covert Ops mesterlovesz is (pont ezert a kedvenc kasztom)

zsenialis jatek :C

1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző

(#5) szupermacs válasza zsohu (#1) üzenetére


szupermacs
(veterán)

Gusztustalan dolog, hogy az emberek megtalálnak egy bugot és nem csak kihasználják, de rendszeresen is használják, ahogyan az első videón is látszik. Ez nem túl korrekt részükről.

Egyébként jó bemutató lett, jobban szeretek ilyen régi játékokról olvasni, mint a felhypeolt, mostanában kiadottakról.

[ Szerkesztve ]

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#6) seniman


seniman
(addikt)

Sokat nyomtam én is vele,csak aztán a sok csaló miatt elment a kedvem tőle :((

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#7) szupermacs válasza szupermacs (#5) üzenetére


szupermacs
(veterán)

Nem válasz akart lenni, bocsánat.

Kifutottam a szerkesztési időből.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#8) imibogyo válasza szupermacs (#5) üzenetére


imibogyo
(veterán)

Ez nem túl korrekt részükről.
Viszont ez mindenkinek a rendelkezésére áll, tehát nem úgy használnak valamit, hogy te ne tudnád. Én úgy kezeltem anno ezt, mint egy beépített "superjump" lehetőséget. Ha valaki használta, használta, ha nem nem. Én ettől még nem kerültem hátrányba soha, vagy a ranglistán lejjebb ET-ben, csak mert nem használtam "superjump"-ot. Sőt rengetegen úgy haltak meg sorba, hogy használták.... Egy jó játékos vele és nélküle is jó játékos. ;)

Eladó: CNC marógépek és lézergravírozó gépek vázanyagjai + sok extra...

(#9) szupermacs válasza imibogyo (#8) üzenetére


szupermacs
(veterán)

Én sokat játszottam régen Q3-al, ezzel kevesebbet. Viszont ott sem tudtam erről a bugról, nem is használtam. Ez olyanokkal szemben "csalás" akik nem ismerik még.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#10) imibogyo válasza szupermacs (#9) üzenetére


imibogyo
(veterán)

Elég volt egy-két multi-meccsben részt venni, az ember már is megtudta. Q3-ban sem kürtölték szét a világba a "rocket-jump" lehetőséget, mégis futótűzként terjedt a híre. Én az ET-ben is maximum 1-2 hét után megtudtam, hogy van ilyen.

Eladó: CNC marógépek és lézergravírozó gépek vázanyagjai + sok extra...

(#11) nbg


nbg
(senior tag)

vwv rulez :)

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#12) Joci10 válasza doc (#4) üzenetére


Joci10
(senior tag)

Én sem játszottam más multi FPS-t. Ezt is azért, mert ingyenes volt, és a haverok rávettek. Utólag azt kell mondjam: megérte. :)

Egyébként sokan mondogatták, hogy csalnak, meg ilyesmi; de aztán csak észrevettem, hogy van benne fejlődési rendszer. Ha egy több map-ból álló packot játszott a társaság, akkor a második vagy harmadik pályán becsatlakozó 'zöldfülű' játékoshoz képest az elsőn kezdőknek már jókora TP-jük volt, így sokkal hatékonyabbak voltak (fejlődtek a képességeik, így nehezebben lehetett megölni őket; de ők könnyebben öltek).
Viszont ami nagyon gond volt: voltak olyan játékosok, akik 'elnyomták' az ellenfelet. Nem a játékra mentek, hanem beálltak a spawn terület elé, és amint megjelent az ellenfél, már le is lőtték. Vagyis elég bunkó módon próbálkoztak, ami ellen nem volt sok esély (pláne, ha egy klánból volt mind, mert akkor még azt sem lehetett, hogy 'légyszi állj már át, legalább legyenek egyenlő erők mindkét oldalon'). De ezen gondoktól eltekintve (hiszen az ember ilyen esetben inkább átment külföldi szerverekre, ahol normálisan lehetett játszani - valahogy normálisabbak voltak az ottani közösségek, és kevesebb volt a 'VérPistike') sokat játszottunk vele. :)

(#13) szupermacs válasza imibogyo (#10) üzenetére


szupermacs
(veterán)

A rocket-jump a játék mechanikájából adódóan volt, nem bug miatt. Nem ugyan olyan a kettő. Nem vitatkozni akarok, mert értelme nincs, csak tényleg inkorrekt a kezdőkkel szemben.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#14) imibogyo válasza szupermacs (#13) üzenetére


imibogyo
(veterán)

A kezdőknek gyorsan kell tanulni. ;] :P

Eladó: CNC marógépek és lézergravírozó gépek vázanyagjai + sok extra...

(#15) szupermacs válasza imibogyo (#14) üzenetére


szupermacs
(veterán)

Vagy jön a ragequit és az uninstall... :D

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#16) hue2000


hue2000
(tag)

Jó cikk grat

Az élet mindig drága

(#17) Polllen


Polllen
(nagyúr)

Mennyi ezer órát öltem én ebbe a játékba... :) Atya ég. De nagyon imádtam.

Dignitas ET eXposed - kedvenc fragmovie.

Ezután a cod4 elég egyszerű volt minden szempontból. :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#18) pdev1811


pdev1811
(tag)

Volt hozzá egy mod: True Combat: Elite Eléggé átalakította a játékot és új környezetbe helyezte és számomra ezzel a moddal a valaha volt legjobb game lett. De mára már csak 1-2 szerver maradt, játékosok nélkül. :O

(#19) Stauffenberg válasza szupermacs (#13) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Akkor sosem merülhettél el igazán a Quake 3-ban (meg a többi Quake Engine-re épülő játékban), ha nem ismered a strafe jumpot.

Ez eleinte egy bug volt még a Quake II-ben, de mivel vicces volt és inkább adott egy kis pluszt a szórakozáshoz, ezért később szándékosan hagyták benne (leginkább a közösség kérésére). Mivel a mai napig az összes Call of Duty is még a Quake 3 motorra épül, ezért azokban is benne van, sőt eleve úgy tervezik a pályákat, hogy vannak olyan részek, ahova csak így tudsz felugrani. Túl nagy előnyt nem ad, de néhány kezdőt megviccelhet.

[ Szerkesztve ]

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#20) Doom


Doom
(aktív tag)

Nahát, mennyi ex player :) Vicces lenne tudni, hogy épp egymást cheatereztük le 1-1 f2f alulmaradás esetén :)

A strafe jumpot szerintem nem tekintette senki bugnak, abból kifolyólag, amit páran már kifejtettek itt. Sokkal csúnyább volt ennél pl. az Oasis pálya első axis bázisának sarkánál lévő "liftezési" lehetőség, igaz, ha jól tudom, kupákban azonnal ki is zártak, ha ezt alkalmazta az egyén.

Joci10: szerintem az is jó volt, hogy hiába volt fejlődési rendszer, azért egy újonc is le tudhatott lőni egy maxra tápolt ellenséget (na jó, a medicet a plusz hp miatt kicsit nehezebb volt :) )

[ Szerkesztve ]

(#21) vicces


vicces
(addikt)

na jó tudni, hogy még él ma is a játék. talán az x200t-men el is indul. anno én is több ezer órát töltöttem el vele, aztán egyszer csak felnőttem és nem volt több időm rá. lassan neki is esek a telepitésnek meg keresek egy egeret is.. valahol kell lennie itthon.. ;] az xbox kontroller nem annyira bejövős.

[ Szerkesztve ]

17 éve itt.. :)

(#22) Polllen válasza Doom (#20) üzenetére


Polllen
(nagyúr)

Kezdő játékos nehezen osztotta ki azt a néhány fejest mozgó célpontra. Persze esélye volt rá, csak kicsi. :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#23) ballington


ballington
(őstag)

Kb. 2004-2013 között csak ezzel játszottam, heti, időszakonként napi rendszerességgel. Minden más számomra érdektelenné vált és unalmassá. A magyar szervereket kerültem. Köszi a fel elevenítő cikket. Lehet, hogy megint bejelentkezem majd eg kis időre. Én ismertem a tj-t, a többiről hallottam. Sok gyakorlás kellett volna hozzá, de nem szántam rá időt, inkább csak lődöztem.
Érdekes egyébként, hogy az allies oldalon jobban szerettem játszani, azonban a németek fegyvereit jobban szerettem. Lehet, hogy egyformák voltak, de akkor is.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#24) lako05


lako05
(tag)

Örülök, hogy sok emberből sikerült egy kis "nosztalgiát" előcsalogatnom. :DD
Ahogy említettem a cikkben is a magyar scene kihalt, van egy-két tucat játékos aki a mai napig űzi, de én is inkább külföldi szervereken játszok már, sokan vannak még és a hangulat is jó.

ballington szinte csak az axisben játszottam sok sok évet, pont az MP40 miatt, de ráuntam arra az oldalra kicsit, ma már csak alliesben tolom. Jó támadni is a folyamatos védekezés helyett. :)

nbg lehet, hogy ismerjük egymást? :)

Ha gondoljátok, egy PH-s játékszervert összeüthetek, ha nem csak pár ember szeretne játszani...

(#25) vicces válasza lako05 (#24) üzenetére


vicces
(addikt)

szerintem jó ötlet egy ph!-s szerver. én örülnék neki :D
csak az a bajom, hogy kb 6-7 éve nem játszottam, mindent újra kell tanulnom. :Y

17 éve itt.. :)

(#26) nbg válasza lako05 (#24) üzenetére


nbg
(senior tag)

Persze :)

udv,
mz

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#27) vicces


vicces
(addikt)

no! én próbáltam a linuxos verziot, de úgy néz ki, hogy sem a kiegészitő csomagok nem jönnek, sem a skynetes linkek nem léteznek... :(((
most lehet vindózt telepiteni..

[ Szerkesztve ]

17 éve itt.. :)

(#28) ballington válasza lako05 (#24) üzenetére


ballington
(őstag)

Még ha lennénk is elegen, akik játszanának rajta, nehéz lenne összehozni, hogy egyszerre "élvezhetően" többen is rajta lennénk :(

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#29) csordas11


csordas11
(aktív tag)

Köszönöm a cikket. Jó lett.

(#30) maxxenergie


maxxenergie
(senior tag)

Nagyon jó cikk köszi :C

Én is ezen nőttem fel, vagy 5 évig toltam, és lettem FPS multi függő ez volt a kezdet, de nagy csaták voltak néha, több magyarral is találkoztam pl akire emlékszem DONPEPE magyar kollégával anno hátha valaki magára ismer.

Megtaláltam magam de ez már valami sokadik gépcserék utáni profil volt, 2007-től toltam vagy 2012-ig. Voltam anno a TKB szerveren a TOP 50-be is klántag is :C :C
TKB=CLAN TOTAL KAOS BATTLEGROUNDS azóta megszűnt :O

Sztem feltolom újra, kell egy kis nosztalgia, emlékszem még a Dell Optiplex gépet (P4 478 2,8 GHZ) bővíteni kellett az akadásmentes játékhoz ne laggoljon 128 MB videó kari helyett AGP 512 1 GB helyett 2 GB ram és már szaladt is ahogy kell magasabb felbontásban !

Szóval ennyi nosztalgiáztam egy jót a cikken, lepergett pár emlék emlékezetes jelenet :C :C

[ Szerkesztve ]

◄ TELEFON ADATLAPOMON ► Duna Pláza(XIII.ker) / Budafoki út(XI.ker) ◄

(#31) Tomi_Sci


Tomi_Sci
(őstag)

De jó a kedvenc fps-em ismét viszontlátni :)
Csak egy dolog hiányzik jobban mint az etpro war-ok, mégpedig a vWv közössége. :B
Amúgy szia Lako! :D Meg a többiek ;)

Sajnos manapság már nagyon kihalt, főleg a pro scene :(

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#32) Ed3r_X_ válasza KaiotEch (#2) üzenetére


Ed3r_X_
(nagyúr)

Oh, de szerettem én is, etalon a mai napig számomra az a játék. :)

Mondjuk az örök multis game az a CoD 2 lesz számomra. De hiányoznak azok az idők, amikor még a haverokkal toltuk :( Ezerszer jobb volt, mint ma, mikor csak a Fb elött ülnek :(

"The best things in life aren't things"

(#33) Tressy


Tressy
(aktív tag)

Kár hogy az Et lett kiemelve pedig az RTCW multi az igazi.. :C

(#34) helltp


helltp
(aktív tag)

Jó játéknak tűnik, kár hogy amikor bejött, már evek óta a CS 1.6 rabja voltam (és néha még most is :DDD ), így aztán nekem ez olyan szinten kimaradt, hogy egészen eddig a létezéséről sem tudtam.

Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...

(#35) ctvagyok


ctvagyok
(őstag)

Régen sokat játszottam. Jó pályák, jó modok, szóval minden benne volt. Nekem a BF 2 ig a legjobb multis élmény nyújtotta.

(#36) Susi válasza Tressy (#33) üzenetére


Susi
(csendes tag)

{N.A.G.C.} Powa? ha jól tévedek :) A régi szép idők.. számomra is RTCW volt az igazi :)

(#37) Bird


Bird
(addikt)

Need a medic! :D

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#38) Doom válasza Polllen (#22) üzenetére


Doom
(aktív tag)

Nem a skillre gondoltam újonc alatt, hanem hogy pl. a 6mapos kampány 3. pályáján 0 XP-vel mész a korábbi pályákon feltápolódott ellenféllel szemben.

Én is szívesen kipróbálnám ismét, de félek, már nem ugyanazt nyújtaná, mint 10 évvel ezelőtt. Plusz elveszett a config file-om is, és nincs kedvem újat összerakni. :(

(#39) Roland78


Roland78
(tag)

:) régi szép idők...
Imádtam, trickjump-ostul, clanbase-estől
anno még a www.enemy-territory.hu oldal volt a "gyűlekező-pont", illetve Mo. talán egyik legismertebb klánja a qipler volt (Proning) - a teljesség igénye nélkül :P
Persze nagyon sok ismert klán volt melletük, BoB, TPM, DNS
TPM szerintem a mai napig létezik, igaz már más játékokban - és hát pár tag minden évben eljön Mór-ra (Móri Bornap-on TPM születésnapot ünnepelni :C :R

Köszi, hogy felidéztétek ezt a régi játékot. Ünnepek alatt előveszem, megnézem mennyire lettek rozogák a reflexeim :D

[ Szerkesztve ]

Intel Core i7-4770K, Asrock Z87 Extreme6, Noctua NHU12, ASUS GTX770 DC2OC, Corsair 2x8GB DDR3 1600MHz, Corsair RM650, Samsung 840EVO 120GB SSD, WD Black 2x1TB HDD, Corsair Carbide 500R fekete ház, DEL UH2311

(#40) szupermacs válasza Stauffenberg (#19) üzenetére


szupermacs
(veterán)

Tényleg nem merültem el benne túlzottan, de én tényleg nem vettem észre ezt. SW:JA-ben sem volt benne, pedig az is Q3 motorra készült. Gondolom ezt a Quake Live-ban már megoldották, nem?

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#41) doc válasza Bird (#37) üzenetére


doc
(veterán)

mikor anno meseltem egy havernak arrol hogy milyen jo kis jatek ez, a Zasszony egyszer csak beszolt hogy "ja, ez a 'nidemedik'", mondom az :D
mikor jatszottam o meg mellettem ult a sajat gepe elott, egyfolytaban ezt hallotta :DDD

1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző

(#42) Stauffenberg válasza szupermacs (#40) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Nem write only módban nyomnád és elolvastad volna amit linkeltem, akkor látnád, hogy de, benne van a Quake Live-ban is, ahogy a Star Wars Jedy Academyben és az elődjében a Jedi Knight II-ben is, meg minden más játékban ami a Quake II után jelent meg és a motor alapját a Quake 3 engine és leszármazottai adják (például a mai napig megjelent összes Call of Dutyban, mint írtam).

De jó, hogy továbbra sem érted, hogy nincs mit ezen megoldani, ez a Quake II óta nem bug, hanem SZÁNDÉKOSAN VAN BENNE.

Szándékosan. Szándékosan. SZÁNDÉKOSAN.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#43) Bird válasza doc (#41) üzenetére


Bird
(addikt)

:D :D Azok a régi szép idők. :DDD

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#46) doc


doc
(veterán)

kicsit nyugodjanak mar le az indulatok ha kerhetem...

1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző

(#49) Polllen válasza Doom (#38) üzenetére


Polllen
(nagyúr)

Hja, így már értem. De igazából ez is csak ilyen kis kampány esetén volt igaz. Egy hosszabbnál már kicsit nehezebb volt a 3-4 csillagos ellenfelet bezúzni.

Anno én UPC szerveren kezdtem el játszani sok-sok évvel ezelőtt, ha minden igaz.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#50) Day 'n' Nite


Day 'n' Nite
(aktív tag)

Linuxra már sikerült feltennem (Ubuntu 12.04), de telepítés közben kiderült, hogy libgtk1.2 helyett már újabb kell, nálam a 2.0-val feltelepült. Persze, lehet, hogy van ennél is újabb.

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.