Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Igen, iszonyú szép volt a játék, de tipikusan az a fajta szerintem, amit élvezetesebb ketten játszani, mintsem egyedül. Ezért a legjobb dolognak én a COOP-t tartom benne!
Mindenesetre a legjobb élményt meglehet egy VR eszköz fogja elérni, hiszen az kicsit mégis más. De én már olyan monitorokról meg tévékről álmodom, amihez nem kell szemüveg, se semmi, hogy lássad, hogy kijön a tévéből, vagy amikor játszasz, nem kell semmit se felhúzni a fejedre, hogy ott legyél. Bár a VR nagy találmány, de csak a közeljövőben, mert én nem egy fejre felvehető "maszkba" látom a jövőt, hanem egy eszköz nélküli virtuális valóságban, aminek persze nem feltétlenül szabad/kell tükrözni a valóságot.
Jó lenne úgy feküdni a szobámban, hogy a Holdon van az ágyam és a távolból a Földet bámulom, ami az előttem 3-4 méterre lévő falra van rávetítve. Fun lenne. Vagy egy űrcsata kellős közepén aludni xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre a legjobb élményt meglehet egy VR eszköz fogja elérni, hiszen az kicsit mégis más. De én már olyan monitorokról meg tévékről álmodom, amihez nem kell szemüveg, se semmi, hogy lássad, hogy kijön a tévéből, vagy amikor játszasz, nem kell semmit se felhúzni a fejedre, hogy ott legyél. Bár a VR nagy találmány, de csak a közeljövőben, mert én nem egy fejre felvehető "maszkba" látom a jövőt, hanem egy eszköz nélküli virtuális valóságban, aminek persze nem feltétlenül szabad/kell tükrözni a valóságot.