- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Igen, iszonyú szép volt a játék, de tipikusan az a fajta szerintem, amit élvezetesebb ketten játszani, mintsem egyedül. Ezért a legjobb dolognak én a COOP-t tartom benne!
Mindenesetre a legjobb élményt meglehet egy VR eszköz fogja elérni, hiszen az kicsit mégis más. De én már olyan monitorokról meg tévékről álmodom, amihez nem kell szemüveg, se semmi, hogy lássad, hogy kijön a tévéből, vagy amikor játszasz, nem kell semmit se felhúzni a fejedre, hogy ott legyél. Bár a VR nagy találmány, de csak a közeljövőben, mert én nem egy fejre felvehető "maszkba" látom a jövőt, hanem egy eszköz nélküli virtuális valóságban, aminek persze nem feltétlenül szabad/kell tükrözni a valóságot.
Jó lenne úgy feküdni a szobámban, hogy a Holdon van az ágyam és a távolból a Földet bámulom, ami az előttem 3-4 méterre lévő falra van rávetítve. Fun lenne. Vagy egy űrcsata kellős közepén aludni xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest