Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Igen, iszonyú szép volt a játék, de tipikusan az a fajta szerintem, amit élvezetesebb ketten játszani, mintsem egyedül. Ezért a legjobb dolognak én a COOP-t tartom benne!
Mindenesetre a legjobb élményt meglehet egy VR eszköz fogja elérni, hiszen az kicsit mégis más. De én már olyan monitorokról meg tévékről álmodom, amihez nem kell szemüveg, se semmi, hogy lássad, hogy kijön a tévéből, vagy amikor játszasz, nem kell semmit se felhúzni a fejedre, hogy ott legyél. Bár a VR nagy találmány, de csak a közeljövőben, mert én nem egy fejre felvehető "maszkba" látom a jövőt, hanem egy eszköz nélküli virtuális valóságban, aminek persze nem feltétlenül szabad/kell tükrözni a valóságot.
Jó lenne úgy feküdni a szobámban, hogy a Holdon van az ágyam és a távolból a Földet bámulom, ami az előttem 3-4 méterre lévő falra van rávetítve. Fun lenne. Vagy egy űrcsata kellős közepén aludni xD
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest