- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hát, én az előző gépemen összesen kétszer telepítettem win-t a 3 év alatt: egyszer amikor összeraktam, egyszer, meg amikor elszállt a VGA-m (nem tudtam, miért nem indul csak csökkentett módban a rendszer, de amikor a reinstall sem segített, másnap végleg kipurcant a VGA). A jelenlegi gépre febr-ban mászott fel a rendszer, és jó meg gyors meg stabil. Csak a vírusgyilok és a tűzfal indul auto-ban rendszerindításkor, minden más progi akkor, ha én szeretném. Karban kell tartani, ennyi
A linux-on meg eléggé gondolkozok, de eddig még nem sikerült elszánnom magam, hogy felrakjam...viszont az Openoffice fent van
De tény: egyre barátibb a linux, ha meg directx kompatibilitást is kapna alapból, akkor pláne jó lenne a népnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest