Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz dabadab #241 üzenetére

Drivertémához hozzárakva a jelenlegi Win-felhasználás mellett eléggé érdekes lenne, ha nem "beszállítanák" az egyes cégek a drivereket, hanem az MS-nek kéne elvégeznie a komplett munkát. Sokszorosára nőne az átfutási idő.

Arról nem is beszélve, hogy ugye az adott hardverfejlesztőhöz befutnak a bugjelentések, akik ezek eredményeképpen csinálnak új drivert, esetleg a régihez hotfixet. Elég mókás lenne, ha az MS-nek kéne kiértékelnie az ATi driverek X játék alatt produkált hibáit, aztán hotfixet kiadni... és ez ugye csak csepp a tengerben.

Ez a fajta "munkamegosztás" szerintem teljesen rendben van - mondom ezt úgy, hogy még ebben az esetben is szokott probléma lenni a driverek lassú fejlesztésével (ilyenkor mindig a gépemben lévő Xonar hangkártya jut eszembe, ami 1 éve még mindig beta-állapotú drivereket használ [meg is látszik], és a 4 kint lévő közül kizárólag az egyikkel üzemel az én rendszeremen normálisan...).

Hát üdvözletem a remek nyelvújítók felé... egyébként eredetileg azt hittem, hogy a srác aláírásában szereplő csillaghal a tengeri sünre utal, mert arra már hallottam ezt a kifejezést, és annak sincsen agya. Aztán a te beszólásodra rájöttem, hogy csak simán le lett tükörfordítva a starfish :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés