- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Drivertémához hozzárakva a jelenlegi Win-felhasználás mellett eléggé érdekes lenne, ha nem "beszállítanák" az egyes cégek a drivereket, hanem az MS-nek kéne elvégeznie a komplett munkát. Sokszorosára nőne az átfutási idő.
Arról nem is beszélve, hogy ugye az adott hardverfejlesztőhöz befutnak a bugjelentések, akik ezek eredményeképpen csinálnak új drivert, esetleg a régihez hotfixet. Elég mókás lenne, ha az MS-nek kéne kiértékelnie az ATi driverek X játék alatt produkált hibáit, aztán hotfixet kiadni... és ez ugye csak csepp a tengerben.
Ez a fajta "munkamegosztás" szerintem teljesen rendben van - mondom ezt úgy, hogy még ebben az esetben is szokott probléma lenni a driverek lassú fejlesztésével (ilyenkor mindig a gépemben lévő Xonar hangkártya jut eszembe, ami 1 éve még mindig beta-állapotú drivereket használ [meg is látszik], és a 4 kint lévő közül kizárólag az egyikkel üzemel az én rendszeremen normálisan...).
Hát üdvözletem a remek nyelvújítók felé... egyébként eredetileg azt hittem, hogy a srác aláírásában szereplő csillaghal a tengeri sünre utal, mert arra már hallottam ezt a kifejezést, és annak sincsen agya. Aztán a te beszólásodra rájöttem, hogy csak simán le lett tükörfordítva a starfish
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest