- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
ha jól tudom mac-en már most is csak egy szál messenger kliens van amit használhatsz Live hálózaton is meg céges (Lync / Communicator) hálózaton is... mellesleg ahogy együttműködnek a Lync meg az Outlook (Exchange), az azért egy jó nagy rakás nagyon kényelmes szolgáltatást ad ebbe a social networking dologba... a connector meg csak egyelőre connector, szerintem a következő outlookban már ott fog figyelni out-of-the-box... az új Outlookról készült screenshoton van egy nagy people (hub ?) felirat, ami gyanítom, a WP7 -hez hasonló people hubot jelentheti
-
oO7
őstag
de most ha jól értettem a Skype-al kapcsolatos stratégiáját az MS-nek, akkor a Messenger és a Lync egyesülni fog a Skype brand alatt... illetve (szintén csak azokra a diákra alapozva) a levelezésért (és valószínűleg mindenfélefajta social activity-ért) az Outlook lesz a felelős szintén otthoni és üzleti környezetben is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest