- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hunmyke
aktív tag
válasz
killerjohn #11 üzenetére
Csatlakozom, Toolbox, Solution Explorer, és a Properties mindegyiket auto hide-ra állítja a user és nem zavarja.
Szerintem egész egyszerűen a Windows8 stílusát akarják követni, az hogy egy fejlesztő ezzel könnyebben dolgozik, vagy sem azt őket (úgy tűnik) nem érdekli.
-
Kean_Sorbo
őstag
Sziasztok!
Eddig a Kék könyvet használtam. Most hogy megvettem a VS2010-et, az idegroham kerülget annyit változott a szintaktika. Tudtok-e esetleg valami hasonló könyvet amiben ilyen jól összefoglalva témánként szerepelnek az utasítások? (Konkrétan a VB része érdekelne)
-
Vico87
tag
Azure-ra már 2010-zel is lehet fejleszteni. Amúgy a VS11 előzetese már kijött a Windows Developer Preview-val tavaly ősszel.
-
tocsa
senior tag
Van par elutes.
A linkelt VS2010 Prof MSDN elofizetessel ennyi (uj elofizetes, megujitassal $799). Ha MSDN nelkul veszi valaki, akkor $499.
VS 2010 MSDN nelkulA Express edition pedig ingyenes, de ott megvagtak a feature-oket rendesen.
-
LordX
veterán
NAGYON REMÉLEM, HOGY EZ A SZÜRKE CAPSLOCK-AL TELEÍRT DESIGN NAGYON SÜRGŐEN EL LESZ FELEJTVE MERT PONTOSAN OLYAN TÖKÉLETESEN ÁTLÁTHATATLAN EGYBEOLVADÓ SZÜRKE MINDEN AZ EGÉSZ FELÜLETE A PROGRAMNAK EBBEN A BÉTÁBAN, AMENNYIRE ÁTLÁTHATATLANUL OLVASHATATLAN EZ A HOZZÁSZÓLÁSOM VAGY MÉG JOBBAN IS, ÉS EZT ÚGY MONDOM, HOGY A KIADÁS MÁSNAPJA ÓTA HASZNÁLOM NAP MINT NAP.
-
julius666
addikt
Őőőő....
De hát a VS11 béta a Win8-al együtt kijött már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Windows 10
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest