- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyaty1
tag
válasz
Rickazoid #410 üzenetére
30 000 három evre az 30 000 egyszeri kiadás , nem évi 10 000, és ez társul egy meg nagyobb egyszeri kiadással(pc). Persze lehet részletre is, de az meg több hosszútávon.
Erről eszembe jutott a"napi egy kávé ára" reklám es a logikai buktatói
1. Az ember nem fogja megváltoztatni gasztronómiai szokásait, azért,mert számítógépet vesz
2. Ez bizonyítja, milyen drága a nem otthon főzött kávé
3 Havi bérezés eseten a kiadásokat csak havi szintek szabad nézni, tartós cikkek vásárlására, pedig a megtakarított pénzt.
Ellentétben egy autóval, egy PC fenntartási költsége minimális, tehat, ha valaki szert tes egy olyan számítógépre, amit normálisan nem engedhetne magának, ez a továbbiakban nem fog gondot okozni.Nem mindenki tud extra 30-50 000-et megtakarítani havi szinten, minden megvásárolt alaplap esetében.
-
Bangesz
csendes tag
válasz
Rickazoid #410 üzenetére
Matekból jeles, de látom nem ment át a lényeg.
Amikor az ember rakosgatja a csekkeket, hogy melyiket tudja befizetni és melyiket nem, akkor kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy havi ezer forintot félre tudjon rakni egy Windowsra és ugye itt még csak egy szoftverről van szó. Szóval ne legyünk már nevetségesek.
Félre ne értsük egymást, én sem támogatom az illegális szoftverhasználatot, de nem is verem a mellkasomat mint king-kong.
Ugyanakkor be kell látni, hogy szükség törvényt bont. Nekem GodSpeed stílusával volt a problémám, mert az jött le belőle, hogy aki letölt egy szoftvert és nem vásárolja meg az dögöljön meg.
Nem állt szándékomban flamelni, csak egyszerűen szúrta a szememet ez a stílus, mert amíg vannak akik megfagynak vagy éhen halnak, addig mások jó dolgukban azt sem tudják mire költsék a pénzüket. Engem nem is érdekel, de nem is szólom meg azért, mert tehetősek. Akkor a másik ember miért sérelmezi, hogy letölt egy szoftvert. Talán valami kárt okozott vele? Maximum Gates bácsinak, de lássuk be, hogy amíg az állam elveszi a ajámat, majd a tányéromat, addig én sem fogok sírva fakadni, ha le kell töltenem egy szoftvert. Ennyi. Ha megtehetném, megvennék minden szoftvert. Részemről a téma lezárva!
Sweet Lou:
Én már sajnos régen nem járok iskolába, így nálam ez a lehetőség sem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest