Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
zippofcy
üzenetére
Töröltem, mert egy kamu, hogy van benne rendes start menü. Össze vissza kalimpáltak nekem a mindenféle menük, ablakok, ikonok. Majdnem szétvertem az egész gépet. Kikapcsolni csak úgy tudtam, hogy egy ctrlaltdel -t nyomtam, és ott menüből. Chrome -ot nem is tudtam feltelepíteni, ie meg egy pár lapot meg sem nyitott rendesen (pl. battlefield.battlelog.com).
Gondolom én vagyok a béna, és a hozzá nem értő hülye. Mindegy, részemről ez se nyert. -
Def26
félisten
Feltelepítettem egy régebbi (ibm r52) laptopra. Hihetetlen gyors. Egy valami viszont nagyon zavar. Touchpad hadonászás közben random előjön ez az oldalsó menü, ahol pl. ki is tudom kapcsolni a gépet. Nem tudok rájönni, hogy milyen mozdulattal hozom elő.
-
Def26
félisten
Hát gyorsan végigrágtam magam. Hazudnék ha azt mondanám nem tetszik pedig rühellem a windows 8 -at. Ez olyan pofás rendszer, vagy csak a cikk miatt van ez az érzés, nem tudom. Kipróbálom...

-
Def26
félisten
Mi a fene? Minek kell letölteni youtube alkalmazást a pc -re? Máshogy nem tudom a youtube -ot nézni?

5: Akkor meg minek kell letölteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi