Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
zippofcy
üzenetére
„Ezek az MS fanboyok igazi vérpistikék.”,
„De hogy minősíthetetlen hangnemben szidnak mindenkit aki [...]”
Vagyis idejössz, azzal indítasz, hogy lebunkózod a célcsoportot, majd panaszkodsz, hogy veled/veletek bunkók. Nem semmi figura vagy.

Nem baj, mert a mondókád többi része se sokkal értelmesebb. Aki a saját igényeit kötelezőnek tekinti, az nem vitapartner sehol.
-
Def26
félisten
válasz
zippofcy
üzenetére
Töröltem, mert egy kamu, hogy van benne rendes start menü. Össze vissza kalimpáltak nekem a mindenféle menük, ablakok, ikonok. Majdnem szétvertem az egész gépet. Kikapcsolni csak úgy tudtam, hogy egy ctrlaltdel -t nyomtam, és ott menüből. Chrome -ot nem is tudtam feltelepíteni, ie meg egy pár lapot meg sem nyitott rendesen (pl. battlefield.battlelog.com).
Gondolom én vagyok a béna, és a hozzá nem értő hülye. Mindegy, részemről ez se nyert. -
Serricon
senior tag
válasz
zippofcy
üzenetére
Mindig is desktopos voltam, win8-at is csak így használom, semmi metrós nincs feltéve, de nem hiányzik a régi start menü, az újat gyorsabban lehet használni, arra a pár másodpercre tökmindegy hogy most máshogy néz ki. Leghosszabb metrón töltött időm az volt mikor lecseréltem a gyári szarokat és elrendeztem az ikonjaimat rajta. Szóval kicsit kettős érzésem van e téren, mert alapból ahogy elénk tálalják semmi értelme az egésznek desktopon, de miután berendezzük jobb mint a régi.

Sokan itt hatalmas tévedésben vannak, hogy a metro miatt utálják a win8-at, ez két különböző dolog, lehet használni a 8-at metró nélkül is, az egyetlen hely ahol találkozni lehet vele az a start menü.
Engem az aggaszt jobban, hogy mi lesz a local user-el ha jön a végleges frissítés? Nagyon nyomatja az MS a felhőt. Az első win8-on anno online felhasználóm volt 8.1-en, de mikor újratelepítettem az új gépen kikapcsoltam az összes metro feature-t és local user-t csináltam, akkor a 8.1-es update után nem engedett be, mert nem szeresse a helyit, neki online kell, azmeg nincs, szevasz!.. újabb reinstall.. előtte azért szólhatott volna, hogy helló nem fogsz tudni belépni..
így most maradt a sima8, majd ha kijön a végleges akkor frissítem. -
Khan13
senior tag
válasz
zippofcy
üzenetére
Csak vissza kéne olvasni, pzstm linkelte, hogy jön a DPI skálázás, illetve folyamatosan dolgoznak rajta.
A felület szidását meg abba lehetne most már hagyni, mert marha unalmas mindig ugyanazt olvasni. Ne használd. Amúgy nem tudom miben lenne fejlettebb a régi start menü (semmiben), az emberek 99%-ának csak a megszokás miatt hiányzik, semmi másért. (24"-es kijelzőn egérrel is elvagyok vele nagyon jól, mielőtt ez az érv; sőt 15,6"-es lapos + 24-es monitor kiterjesztett képernyővel is) -
dunc
nagyúr
válasz
zippofcy
üzenetére
Egyetértek mindenben ,nem jó ez az egész irány !!! Ez a sok szar semmire való csempe grrrrrrrrrrr soha nem használtam egyiket se undorító ez a sok pocsék csill-villi ! Legalább telepítés előtt lehetne kiválasztani az összetevőket ! És a skydrive se kell ! De csökkentet mód,miért nincs boot előtt a lényege a hibajavítás volna,de nem tudod használni mert nem jön be a win !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mozilla Firefox
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

így most maradt a sima8, majd ha kijön a végleges akkor frissítem.