Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Sorry to here about your problems with your brand new Microsoft Windows 8.1 operating system. Please look into our knowledge base while you're waiting on one of our support personnel's answer."
3 hét múlva.
"Thank you for contacting our support team. Unfortunately we cannot identify your problem. Could you send us your system details, ...."
3 hét múlva.
"Your support ticket has been marked as resolved due to 3 weeks of inactivity."
Vagy ez lesz, vagy az, hogy igazad van és tényleg olyan durva levelet írtál, hogy Steve Ballmer szégyenében nyugdíjba vonul.
-
és legalább még három. ebből, ami a legjobban idegesít, hogy már registry szerkesztéssel se lehet annyira kicsire összehúzni a titlebar-t amekkorára win8-ban lehetett. egyszerűen egy pofátlan úthenger az MS. nagyon remélem a SteamOS meghozza az áttörést, mert a win7 meg veszettül öregszik...
-
nah, már két rohadt idegesító dologba belefutottam (ami maradt win8-ról, illetve ami win8-ban jobb volt, mint 8.1-ben pedig még végig se ért a telepítés)... nem jó start.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest