Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
AlexTheCube #74 üzenetére
Attól még, hogy ez nem tudtam, nem hiszem hogy ez az jelentené, hogy a win8 jó lett. Csak azt magyarázza meg vki, miért nem lehetett opcionálisan bent hagyni a start menüt? Sokkal használhatóbb volt, és benne hagyhatták volna. Persze, van start8 meg mindenféle progi, de nem értem a koncepciót. Az ilyen csempés alkalmazásokra kinek volt szüksége? Mennyivel jobb, mint simán böngészőt használni? A win 8-nak milyen olyan lényeges újítása volt a win7-tel szemben, hogy ki kellett hozni?
-
turbulencia8
őstag
válasz
AlexTheCube #74 üzenetére
Csak a Modern UI-s programokat szidtam (pl. W8-as Skype), és eme véleményemet továbbra is fenntartom.
-
turbulencia8
őstag
válasz
AlexTheCube #64 üzenetére
A W8-ba nem feltétlen kell online MS-fiókkal belépni, még meghagyták a helyi fiókok lehetőségét is. Utóbbi legalább nem szinkronizálja az összes bizalmas adatodat felhőre (az NSA gondolom hozzáfér anélkül is persze).
-
Silenzio
addikt
válasz
AlexTheCube #64 üzenetére
Nekem is pro van, x64-es, és előtelepített Skype van benne. Furi. A Metro felület meg rohadtul nem aktív folyton, kb. annyi multitasking van az egészben, mint az IOS-ben: semennyi. Nem nevezném aktívnak azt, ha 15-20 perccel az üzenetek érkezése után jelenik meg a jobb fölső sarokban az üzenet "demója". Kissé muris, hogy desktop skype-on azonnal megkapom, aztán kisvártatva látom, hogy a Metro is reagál. Egy rakás szar az egész, és nem, nem egyszeri eset, háromféle desktop PC-re 4 Win 8 telepítésem volt, mind ezt csinálja.
Szerk: az ismerősök meg egyöntetűen jelzik, hogy ki-be lépkedek Skype-on. Persze, ha átmegyek az asztali nézetre, rögtön ki is léptet az a szemét, majd mint aki jól végezte dolgát, 1 másodperc alatt vissza, ha a Metróra ugrok. Azért én látom, van szemem. Szánalmas.
-
GeryFlash
veterán
válasz
AlexTheCube #34 üzenetére
Rendben, holnap este 8kor merre érsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest