Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• origamihl

csendes tag

Köszönöm az elgépelésekről a felvilágosításokat. Ha találtok még nyugodtan szóljatok, ezeket javítottam.

Válaszok

Fönök

Tudtommal még benne van a klasszikus kinézet, de mivel az új ribbonos felülettel ronda és az új tálca bőven túlmutat a klasszikus start menü lehetőségein, ezért állítólag ki fogják írtani és csak ez lesz, amit majd használhatunk. Emellett megígérték, hogy próbálják vmivel helyettesíteni, ugyanis a kontrasztos, fekete hátteres megoldások gyengénlátóknak erre a skinre épültek.

Vally

Tudod én használtam OS X -et is, meg is voltam vele elégedve. Azonban úgy érzem amit mondasz kb. olyan most, mint amit az egyik riporter mondott a multitouchról, amiről mellesleg azért nem írtam, mert már amúgy is sokat beszéltek róla. Szerinte az tök ua., mint ami az iPhoneban van. Szerintem meg enyhén tólmutat egy 3D -s tervezőben kézzel úgymond kinyújtani a model részeit ( az autodesknél készül épp egy ilyen ), mint Safariban a mobilon pötyögni a weboldalakon meg gögetgetni. A dock meg, hát nem tudom. Szerintem az,hogy ezentúl ikonok vannak a szokásos téglalapok helyett,még nem jelenti azt, hogy ez olyan mint a dock. Vagy valaki szerint itt bármi hasonlít a dockra az ikonokon kívül? Szerintem semmi. Tehát ha csinálok egy sörösüveg alakú villanyizót az ugyan azt az élmény adja, mintha egy üveg Sopronival próbálnék világítani? Mert sztm kb. ennyi hasonlóság van benne.

Mellesleg ami sajnos kimaradt, mert elfelejtettem !

Natív divX - Xvid lejátszás, h264 dekódolás, aac. Natív képfájl kiírás cd-re, dvd-re. Virtual hard drive ! :P

Ezt pedig érdemes megnézni

[L:http://channel9.msdn.com/pdc2008/KYN02/][/L]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés