Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• secretgarden

aktív tag

válasz domos #84 üzenetére

Passz...
    Az egyebkent teny, hogy a 2GB memoria nem sok, viszonylag hamar elkezd fogyni a hely a hattertaron ahogy elkezd pakolni a swap fajlba (egy bongeszoben 6-8 bongeszoful, vagy mondjuk ket bongeszo meg barmelyik Office 365 alkalmazas az a limit, ami folott mar a hattertarhoz nyul). Viszont ezt villamgyorsan teszi. Mondjuk biztos nem lenne tul gyors ha eMMC helyett HDD lenne benne. Viszont az a rohej, hogy a 32GB hattertar tenylegesen eleg a Win10-nek, mindket laptopon 10-11GB van szabadon (ami eroteljes swapolas soran lemehet ugy 7GB-ig) - persze azert belenyomtam egy-egy 64GB-os SDXC kartyat mindkettobe dokumentumoknak stb. Mondjuk kerdes hogy mi lesz majd ket ev es 24 Windows update utan... Bar a regebbi mar kapott 4-5 update-t, es idaig nem fogyott latvanyosan a hely tole.
    Az idealis szerintem a Pentium N3710 (nyarra mar szerintem kijonnek) vagy esetleg az Atom x7-Z8750 (bar ilyennel sem talalkoztam meg eddig) + 4GB memoria + 64GB eMMC + Win10. Ha ezt ki tudja hozni valamelyik gyarto £200 korul 11.6"-es es mondjuk £220 korul 13.3"-es kivitelben, az tartolni fog szerintem. Plane ha hozzacsapnak egy izmosabb akkut amivel elmegy 8-10 orat.

Új hozzászólás Aktív témák