- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
secretgarden
aktív tag
Passz...
Az egyebkent teny, hogy a 2GB memoria nem sok, viszonylag hamar elkezd fogyni a hely a hattertaron ahogy elkezd pakolni a swap fajlba (egy bongeszoben 6-8 bongeszoful, vagy mondjuk ket bongeszo meg barmelyik Office 365 alkalmazas az a limit, ami folott mar a hattertarhoz nyul). Viszont ezt villamgyorsan teszi. Mondjuk biztos nem lenne tul gyors ha eMMC helyett HDD lenne benne. Viszont az a rohej, hogy a 32GB hattertar tenylegesen eleg a Win10-nek, mindket laptopon 10-11GB van szabadon (ami eroteljes swapolas soran lemehet ugy 7GB-ig) - persze azert belenyomtam egy-egy 64GB-os SDXC kartyat mindkettobe dokumentumoknak stb. Mondjuk kerdes hogy mi lesz majd ket ev es 24 Windows update utan... Bar a regebbi mar kapott 4-5 update-t, es idaig nem fogyott latvanyosan a hely tole.
Az idealis szerintem a Pentium N3710 (nyarra mar szerintem kijonnek) vagy esetleg az Atom x7-Z8750 (bar ilyennel sem talalkoztam meg eddig) + 4GB memoria + 64GB eMMC + Win10. Ha ezt ki tudja hozni valamelyik gyarto £200 korul 11.6"-es es mondjuk £220 korul 13.3"-es kivitelben, az tartolni fog szerintem. Plane ha hozzacsapnak egy izmosabb akkut amivel elmegy 8-10 orat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest