- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Microsoft hasn’t ruled out Windows 11 for PCs with 7th-gen Intel Core or AMD Zen 1 chips
Szóval még ők sem tudják eldönteni, hogy mi legyen...Azért ez bejön: Installing the ARM version of Windows 11 on the Raspberry Pi 4
-
válasz
MasterMark #652 üzenetére
"The Intel Platform Trust Technology (PTT) architecture, first introduced in 2013 on 4th generation chips, implements TPM functionality within the CPU. PTT fully supports all Microsoft’s requirements for firmware Trusted Platform Module (fTPM) 2.0 specification."
És UEFI-ben engedélyezni elvileg...
De, bele lehet pakolni az alaplapba.
-
No, kicsit utánanéztem: akkor ez a TPM nem procifüggő, hanem az alaplapon/platformon egy külön hardverelem/funkció?
Az én H110N deszkámon is található olyan aljzat (1 x Trusted Platform Module (TPM) header), amibe belemegy majd az igényelt bővítőelem, amit külön is meg lehet majd venni, ahogy nézem, kb 5k HUF lesz majd okosba'... persze időben kell beszerezni, nem a W11 startja után: GC-TPM2.0
Az igazán nagy szopórollert a notebook-osok fogják kapni, ott nincs ilyen játék, vegyél új gépet, a régit meg el sem fogod tudni passzolni... szép új világ, ahol már az egyre gányabb minőséggel sem tudnak elég készüléket eladni.
-
Funkcionális szinten megújulnak a Windows frissítések. Ezek egyrészt 40%-kal kisebbek, másrészt a háttérben képesek települni, tehát nem fogják zaklatni a felhasználók az egyes munkamenetek közben.
Idejevót'.A Windows 11 ősszel lesz elérhető, és a Windows 10 felhasználók számára ingyenes lesz rá a frissítés.
Erre voltam kíváncsi, köszesz'!Szerk.: nekem bejön, gyak. egy nagyobb update, 11-re átsorszámozással. Who cares?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest