- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
#54072192 #119 üzenetére
Pontosan ezért nem használok Spy10-et. A w7 telemetriát ki lehet irtani könnyen, arra számos script és egyéb eljárás van. Nálam kb. 8 process fut a telepítést követő kb. 40-ből, és atom stabil a rendszer. Frissítés kilőve, manuálisan frissítek amikor azt én jónak látom (értsd: mem veszem jó néven, ha az oprendszer dönti el helyettem mikor frissít, ahogyan azt sem, ha jobban akarja tudni, hogy nekem milyen driverre van szükségem). Cégnél tettünk fel 10-eket a gépekre. Először egy frissítést követően elszállt az összes Wacom tábla, mert az MS szerint egy másik driver jobb lesz nekünk és önhatalmúlag lecserélte, majd a Creators update után elszállt az összes font a grafikai (Adobe) programok alól, ami különösen kedves volt 1 nappal a leadási határidők előtt. Már elnézést, de én dolgozni akarok és nem az oprendszer baromságaival foglalkozni! Azóta W7 ent ment vissza a gépekre, lebutítva, kiszedve belőlük mindent ami nem kell. Azóta sem volt semmi probléma, stabil, gyors, nem vágja haza a rendszert semmi, mert kontroll alatt van. Sajnos már csak 4 évünk maradt vele, aztán a support megszűnése miatt kénytelenek leszünk váltani, de nem várom ezt az "élményt".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest