- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
#54072192 #119 üzenetére
Pontosan ezért nem használok Spy10-et. A w7 telemetriát ki lehet irtani könnyen, arra számos script és egyéb eljárás van. Nálam kb. 8 process fut a telepítést követő kb. 40-ből, és atom stabil a rendszer. Frissítés kilőve, manuálisan frissítek amikor azt én jónak látom (értsd: mem veszem jó néven, ha az oprendszer dönti el helyettem mikor frissít, ahogyan azt sem, ha jobban akarja tudni, hogy nekem milyen driverre van szükségem). Cégnél tettünk fel 10-eket a gépekre. Először egy frissítést követően elszállt az összes Wacom tábla, mert az MS szerint egy másik driver jobb lesz nekünk és önhatalmúlag lecserélte, majd a Creators update után elszállt az összes font a grafikai (Adobe) programok alól, ami különösen kedves volt 1 nappal a leadási határidők előtt. Már elnézést, de én dolgozni akarok és nem az oprendszer baromságaival foglalkozni! Azóta W7 ent ment vissza a gépekre, lebutítva, kiszedve belőlük mindent ami nem kell. Azóta sem volt semmi probléma, stabil, gyors, nem vágja haza a rendszert semmi, mert kontroll alatt van. Sajnos már csak 4 évünk maradt vele, aztán a support megszűnése miatt kénytelenek leszünk váltani, de nem várom ezt az "élményt".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest