- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGeri
csendes tag
Egy sokak számára valószínűleg ismeretlen lehetőséget szeretnék megosztani veletek az üzemidő meghosszabítására.
A történet ott kezdődött, hogy nézegettem, mi szívja legjobban az aksit, és a többek által észlelt (mobil) cella készenlét (Cell Standby) volt az, annak ellenére, hogy csak WiFi-ről használom. Elkezdtem kutakodni a témában, hogyan lehetne kikapcsolni a mobil antennát. A repülőgép üzemmód (Airplane Mode) nyilván opció, de az viszi magával a többi antennát is.
Az rögtön látszott, hogy a repülőgép üzemmód finomhangolásához valószínűleg root fog kelleni - Majd később olvassátok: még csak ez sem...
Elsőként az Airplane Mode Modifier jött szembe, azonban ez 4.2-es androidon már nem működik. Viszont megemlítik azt a paramétert, nevezetesen az AIRPLANE_MODE_RADIOS beállítást, amit állítana, így elindultam ebbe az irányba.
Ez vezetett el ehhez a remek cikkhez, majd pedig eljutottam ide, ahol a következőre lettem figyelmes:
That's cool. What is interesting is that this feature has just always 'worked' for me. I've never had to update the db.
WTF?
Ekkor döbbentem rá, hogy a repülőgép üzemmód bekapcsolása után van lehetőség a WiFi és BlueTooth visszakapcsolására a gyári ROM-on is!
Mivel pár app-pal próbáloztam még előtte sikertelenül a play-ről, azért valaki, aki még egyáltalán nem játszott ilyennel, erősítse meg, hogy neki is működik, root nélkül is ez a funkció, de szerintem ezek egyike sem befolyásolta a jelenelgi állapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest