- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGeri
csendes tag
Egy sokak számára valószínűleg ismeretlen lehetőséget szeretnék megosztani veletek az üzemidő meghosszabítására.
A történet ott kezdődött, hogy nézegettem, mi szívja legjobban az aksit, és a többek által észlelt (mobil) cella készenlét (Cell Standby) volt az, annak ellenére, hogy csak WiFi-ről használom. Elkezdtem kutakodni a témában, hogyan lehetne kikapcsolni a mobil antennát. A repülőgép üzemmód (Airplane Mode) nyilván opció, de az viszi magával a többi antennát is.
Az rögtön látszott, hogy a repülőgép üzemmód finomhangolásához valószínűleg root fog kelleni - Majd később olvassátok: még csak ez sem...
Elsőként az Airplane Mode Modifier jött szembe, azonban ez 4.2-es androidon már nem működik. Viszont megemlítik azt a paramétert, nevezetesen az AIRPLANE_MODE_RADIOS beállítást, amit állítana, így elindultam ebbe az irányba.
Ez vezetett el ehhez a remek cikkhez, majd pedig eljutottam ide, ahol a következőre lettem figyelmes:
That's cool. What is interesting is that this feature has just always 'worked' for me. I've never had to update the db.
WTF?
Ekkor döbbentem rá, hogy a repülőgép üzemmód bekapcsolása után van lehetőség a WiFi és BlueTooth visszakapcsolására a gyári ROM-on is!
Mivel pár app-pal próbáloztam még előtte sikertelenül a play-ről, azért valaki, aki még egyáltalán nem játszott ilyennel, erősítse meg, hogy neki is működik, root nélkül is ez a funkció, de szerintem ezek egyike sem befolyásolta a jelenelgi állapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest