Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Ipon-ban vettem.
-
madd dogg
senior tag
Basszus, nem hittem volna, de az istennek nem tudom kiírni SD-re a frissítést. Ez a tetves program amit leszedek a honlapról, gomb feliratok nélkül jelenik meg. Próbálgatásra betallóztam neki az img fájlt, megtaláltam a burn gombot is, de mindig fagy, hibakódot ír ki, vagy csak kiírja h start burning, és úgy marad. Nektek a honlapon található leírás alapján progival megy? 2 PC-n is próbáltam!
-
madd dogg
senior tag
Hi. Problémáim adódtak az eszközzel. 3 hete megvettük, tettünk rá sygic navit, semmi mást, működött szépen rendesen. Tegnap kicsit wifiztem, felajánlotta, hogy frissítsek voucher editionra (örök sygic licenszes gépet vettünk ipontól), frissítettem. Aktiválni kellene, de visszalép a program.
Továbbá: Meghülyült a gép, magától lépked a prgramon kívül és belül, mint ha érintést érzékelne, de hozzá sem érek.
Mikor már merül, nem is kapcsol be rendesen. Laptopra van dugva, de nem töltődik olyan gyorsan, mint ahogy merül. Ez normális? Hálózati töltő nem járt hozzá, csak autós, meg egy adatkábel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest