- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
látom nagyon a szívedre vetted
akkor nem tudsz jol keresni
kösz a bókotAttol, hogy sikerul kimasolnod a kodot a konyvbol meg nem tudsz programozni, ellenben roppant unalmas.
igen kissé félreérthető volt ez a "kipróbálás". nem is úgy kell könyvből tanulni hogy csak azt írod ami a könyvbe van, hanem próbálgatni vele új dolgokat. (ezt hosszabban ki akartam fejteni, de inkább rádhagyom hogy soha se érjen véget a vita amit már rohadtul unok)problémamegoldás könyvből tanulásnál is ugyanúgy előjön. pl html,css,js,php megtanulása után írsz egy cms-t
java-hoz annyi közöm van hogy javas a mobilom
Na sztem fejezzük be.
Összegezve az én tanulási módszerem: könyv utána tutorial (bár általában már szükség sincs rá a könyv után). Nem visz el annyi időt az életemből a könyv, hogy ne érje meg. Szerintem...MSDN meg a php.net rendkívül hasznos, ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest