Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
Pár kérdésem lenne azokhoz akik már régóta használják a tabot!
Rootolás után mik azok az a gyári appok amik büntetlenül törölhetőek?
Ha törlöm a boot animot ténylegesen gyorsul-e a bootolás vagy csak a boot anim változik?
Melyik formátum(film esetén) fut a legjobban a vason és melyik lejátszót a legjobb használni?
Létezik rá custom rom? A gyári 3.2 vel semmi bajom csak akkor érdekes ha látványosan gyorsítja a rendszert.
Melyik játékok futnak rajta rendesen? Mert eddig akart párral gond (bár nem nagyon használnám játékra) 9mm nem indult el, Asphalt 6 Adrenalin feltelepül intro videó elindul, majd miután vége, hibával kilép, Guerilla Bob Megy de túljutottam az első pályán, kifagyott, kiléptem, újrainditottam a tabot és azóta elkezdi betölteni a játékot de ott behal...Azt hiszem így elsőre ennyi és köszönöm előre is mindenkinek a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest