Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, tényleg. Életemben nem lájkoltam még egy bejegyzést sem, mióta van ez a funkció (nem csak PH!-n, sehol). Nem is zavar. Ott van, megszoktam.
-
Ice!?
őstag
a fészbúkkal csak az a baj h májvipesedik..
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
A "vigyorgó" szmájlival valamelyest tudom ellen súlyzoni azt amit itt nem tűr el a moderálás. Arcodba röhögök (vagy bárkinek) és azt sem veszed észre miért, ha pedig mégis sebaj legalább megjelenhet.
Ez a látsz, de nem ismersz esete. Kezdetektől az volt a PH-van a bajom h nem tűrne el, erre jó a smili!
Ez kis kitérő volt!
Kiszálltam!
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bakker ez kva jó!!!! Eltűntek!!! -
Psychonaut
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor? Csak nekem nem tűnik fel az, amit mondtok? Oké, elterjedt lett a "lájkolom" a tetszik,jó, stb. alternatívájaként, és akkor ezzel vége is azoknak a dolgoknak, amik a Facebook terjedése során megváltoztak. Vagy?
UI: ha meg nem is ez a probléma, akkor végképp nem tudom, micsoda.
-
rii
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
nekem az nem tetszik, hogy ilyen "egymás háta mögé bújás, és onnan mutogatás" megvan, mint egy fórumon.
mert'hogy valaki beszól valakinek, és azt a kommentet lehet like-olni, mintha azt mondaná, hogy 'hű'de faszán megmondtad ecsém'.
ugyanaz a klikkesedés, mint itt a fótumon, minkor valaki beszól egy másiknak, és egy harmadik személynek nincs önálló gondolata, de egyetért vele, és rak egy kva nagy vigyorgó smiley-t ....
mind-mind szánalmas.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Én sehol sem vagyok fent. se iwiw-en se semmin.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Itt nem erről van szó.
-
rii
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
én utálom mind a kettőt .... fake néven vagyok fent mindkettőn. van vagy 10 "ismerősön" köbö
na ezek után, hogy ezt leszögeztem, én a'szondom, hogy a facebook jobb mint a wiw .. abból a szempontból, hogy informatívabb - belépéskor 10x annyi infó vág agyon, mint a wiw-en", sokkal több "olvasnivaló" fér el egy ugyanakkora monitornyi helyen, mint a wiw-en, és a kommenteknek meg a "like"-oknak "köszönhetően" pörgősebb, párbeszédesebb.
egyszóval jobb koncepció a fb mint a wiw. szvzs
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ugye? PH-ra is bevette magát. Lehet ezeket tiltani? Ha igen elárulhatnád hogyan. Igazából ahol csak van kiírtanám ha tehetném. Ugye mennyire mások az emberek? Valaki megnemlenne ezek nélkül. Még az iwiwet sem ismerem, a facebook iwiw + 6 fényév.
-
Winner_hun
félisten
Mióta ezek a lájkolós marhaságok bejöttek az összes facebookos linkes scriptes minden nyavaját letiltottam, meg ne lássam, csak a helyet foglaljék és a figyelmet vonják el
-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nyers vagy, ezt nem szeretik! Moderáld magad!

Van ez a DELL tepsi androiddal, van benne facebook. Mondom magamban erre memóriát áldoztak fel? Ház köszönöm szépen nem kérek belőle sem most sem a jövőben. Ma már minden szarba belerakják. -
nem_tom
őstag
Nem olvasom azt a sok marhaságot.
-
sagesz93
addikt
főleg hogy nekem az egyik tanárom aki ismét diáknak érzi magát, mindenkihez beír valamit, amin nem lehet nem szakadni

-
myteve
tag
hát ja. gondolom ezekre a szövegecskékre gondolsz.(pl. cool likes) vannak jók, meg szánalmasak is.

-
Cthulhu Dawn
őstag
A facebook szar.
-
Én személyszerint egyiket sem ismerem. Az egyiket már nem, a másikat még nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Videószerkesztés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Autós topik
- 2x 10GBASE-T PCIe Network Adapter Card
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest