Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1399 üzenetére
Marketből nem engedte letölteni, de megtaláltam máshol, úgy néz ki működik is szépen, köszönöm a segítséget
-
Istv@n
aktív tag
válasz Davidka0716 #1403 üzenetére
Navigon topmap térképet használ, szóval 99,... %
-
Mr. Nimbus
senior tag
Sokhelyen írjátok a kihúz, visszadug alkalmazást zene lejátszásra (én is alkalmazom, sőt saját magamtól jöttem rá véletlen), de mindenki csak fülessel próbálta ki, senki se próbálta nem gyári headsettel? Mert én amikor a gyár headsettel nyomultam sose volt szar a minőség csak gyenge. Szerintem itt a kulcs a mikrofon vájat hiánya (bár miért azt nem értem), de ezt csak ezt akkor tudom bátran kijelenteni, ha fizetés után meg tudom venni Kaller elvtárstól a headsetet.
-
siva
aktív tag
Nekem a rockplayer (default beállítással) h264 (felbontástól független), aac 44100hz@2ch mp4-t ritka vacakul játssza le. Pár mp4 -t próbáltam amit a jetVD youtube-ról szedet le. Viszont a rockplayer tudja használni a beépített lejátszót is azzal meg tökéletes.
(ezért is gondoltam, hogy még béta szegényem) A többi lejátszó (Astro player beta, Meridian amiket próbáltam) jól boldogul az mp4-el (gyanítom mindegyik a belső codecet használja) -
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Érdemes beruházni egy ilyen telóra??? Wifivel hogy áll, fogja mindenhol?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
pitius
tag
Ebben kódolva a sima lejátszója viszi (így ergo kihasználja a hardveres gyorsítást is). RockPlayer-ben a file-on hosszantartva előjön egy menü, ott a Play (System mode)ot választva is használja a hardveres dekódolást. Amúgy szoftveresen kevés hozzá a proci.
Jah, és nálam a FormatFactory 2.45-ös verziója, ami a jó, 2.50 verzióval gondjaim vannak.
Ha nem akarsz sokat tökölni, akkor még tudom ajánlani a DivxConverter-t..2 kattintásos kódoló és Rockplayer viszi. Cserébe a natív lejátszó nem :-) (mert az alapból divx/xvid-et nem kezel).
...pitius...
-
pitius
tag
válasz Mr. Nimbus #1405 üzenetére
Gyárival mindenkinek jó...csak azt én/mi nem szeretem/jük. Igaz tisztán szól, de nincs dinamikatartomány
...pitius...
-
Samus
addikt
Láttam egy videót a nagy megsoztón, egy srác 3 részben mutatta be a 845 bizonyos funkcióit. A harmadik részben írt a fülhallgató problémáról. A következő a lényeg: sima sztereó fülesekkel próbálva rossz a hangminőség, és sistergés is hallható. Headsettel próbálva (picit hosszabb, mint a sima füles dugója, és 3 "csíkos", mikrofon és/vagy távirányító is lehet rajta) viszont kiváló a hangminőség és nincs sistergés és zaj. Én ugyan nem hallottam, de a videóban ezt írta a tag, bemutatta, de fényképezővel vette fel, igazából a minősége sem volt a legjobb. Akit érdekel a videó.
Egyébként én is ilyet fogok venni, csak kapjak már fizetést...Olcsó tapis okosmobil kell. Igaz, a kamerája lehetne jobb is, de ezen az áron ennél jobbat nem kapok. Az Optimus és a Pulse is drágább. Jóval.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Bogyi007
veterán
CSODA! Jött a Vodától az Sms hogy átadták a Sprinter futárszolgálatnak a telómat - ergo most már csak itt lesz hamarosan nálam.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pitius
tag
válasz zulobravo #1411 üzenetére
Azt amit írtam...Ha egy video lejátszó nem a system mode lejátszást használja, akkor nagy valószínűség szerint akadni fog, mert akkor csak és kizárólag a proci dolgozik. Persze ez nem igaz minden file/codec tipusra.
Olyan ez, mint PC-n a DXVA. Ha olyan videókarid van, ami támogatja, akkor egy sima 2.8as P4-el is lehet 40Mbites 1080p-s cuccot nézni, ha nincs, akkor meg csak képregény lenne.
Na most pontosan nem tudom, milyen codeceket tud hardveresen gyorsítani ez a telefon. AVC (H.264) codec-kel MP4 konténer formátumban levő video file-t tud. De lehet kisérletezgetek még vele.
RockPlayer 320x240 divx-szel (kb. 250Kb bitrátájú video/128Kb mp3 hanggal) simán játsza szoftveresen(mert hardveresen nem tudja gyorsítani a divx/xvid codeckel tömörített videókat).
[ Szerkesztve ]
...pitius...
-
Samus
addikt
válasz Davidka0716 #1417 üzenetére
Bocsi, hogy lelombozlak, de ha csak ezen múlik, és filmezni akarsz, akkor Optimus. Magasabb felbontás és kijelző, alá kicsit erősebb van. Eléggé sokat számít filmeknél. Az más dolog, hogy 1.5X annyi, mint a 845 árban. Egyébként nem tudom, hogy ezek a processzorok milyen típusúak, de az N82-m a Csillagkapu: Atlantisz részeit egész jól vitte, mindenféle konvertálás nélkül. Az elején picit akadt, de utána nem volt gond (csak ha tekertem, akkor megint beakadt, majd újra jó lett). Pedig CorePlayer-t használtam, ami nem is támogatja a hardveres gyorsítást Symbian alatt, és a proci is 333MHz-s az N82-ben. A videó pedig olyan 600x350 pixel körüli volt, Xvid, 25FPS és olyan 700-1000 kbps körüli bitsebességgel. Persze tudom, más architektúra és rendszer, de ennyire...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az android bill és a touchpal bill használata között, hogy tudnék váltani? Most az android van beállítva de szeretném a másikat használni,
Köszi -
imis
senior tag
válasz Davidka0716 #1419 üzenetére
konvertálással van gondom, amit letöltöttem sorozatot és mp4, az tökéletes
-
radwar
csendes tag
Üdv!
Hogy lehet az, hogy WIFI-zek, az adatszolgáltatás nincs kipipálva, mégis "leinterneteztem" a Vmax kártya 500 Ft-ját??
Aki tud, segítsen!
-
Samus
addikt
válasz Davidka0716 #1419 üzenetére
Én is ugyanezen az állásponton vagyok. Még 31k-t is nehezen adok ki...de ha filmet szeretnél nézni, szerintem a fektetett 2.8" és a 320x240 pixel nem a legjobb megoldás. Esetleg Symbian és 5800 (vagy 5230), ott széles 3.2" kijelző, és 640x360 képpont várja a kíváncsi tekinteteket (bár tény, hogy a rendszer olyan, amilyen, bár SPB-vel már jól használható). Filmnézés a fő szempont? Vagy csak mellékes (akkor miért lenne ennyire fontos)?
Egyébként egyetértek a Electrose tesztjének végén olvasható mondattal, nagyon röviden és tömören jellemzi a készüléket:
Nos tehát, lássuk a végeredményt. Pro: nagyon jó ár, kétéves garanciát vállal rá a Vodafone, 2.1-es Android, jó kezelőfelület, sokféle widget, jó minőségű Wi-Fi. Kontra: rezisztív és kis felbontású kijelző, kicsit lassú (bár hozzátenném, hogy annyira nem vészes), rossz kamera.
Jómagam azon az állásponton vagyok, hogy egy Androiddal most ismerkedőnek, első kézülékként tökéletes lehet, jó pár évig használhatja az illető. Nyilvánvalóan nem a high-end csúcsmodellekkel kell összemérni, mert azokkal összevetve csúfosan megbukik, azonban nagyon jó áron kínálják, és ezért az árért abszolút megéri. Az Android Marketet okosan használva remek kis masina faragható belőle.
A PDAPlus oldalán olvastam, hogy indítás után, csupaszon 23MB szabad RAM marad. Ez nem kevés? Navigáció (valamelyik), zenelejátszó és kamera megy egymás mellett gond nélkül? Vagyis nincs gondja több (sok) alkalmazás egyidejű futtatásával?
-
Davidka0716
csendes tag
-
-
pitius
tag
Nálam indulás után, olyan 30-32 mega szabad memória van, és még soha nem láttam kevesebbet, mint 26 mega. Pedig wifi bekapcsolva, Marketen nézelődve, háttérben zenehallgatás, és néha átlépni GPS-re, hogy megnézzem hol is van füreden az autóbusz pályaudvar. Mindezt akadásmentesen.
...pitius...
-
joy01
csendes tag
válasz tomiee85 #1142 üzenetére
Ez butaság, semmi köze szélhez. A középső gomb infra-elven működik és a napsütéstől hülyül meg. Emiatt ugye szinte képtelenség napsütésben használni, csak ha árnyékolod.
Ez azért van, mert a napból ugye jönnek infra-sugarak is, amik ha ezt az érintőfelületet érik, akkor ez történik... Te magad is ellenőrizheted, hogy infrás-e. Nézd meg ezt a gombot egy másik telefon kameráján vagy digitális fényképezőgépen keresztül. Látni fogod, hogy halványan világít. -
pantomimes
aktív tag
Akkor jó, Nekem a Balaton parton őrült meg, kicsit beparáztam, hogy elromlott a giroszkóp és attól csinálja. Egyébként legszívesebben lekapcsolnám azt a középső gombot, még soha nem használtam semmire.
Valaki tud valami jó billentyűzár widgetet? A mintás dolog Nekem nem tetszik, a vészhíváshoz bemegy állandóan, egyszer valami létező számot fog nekem felhívni.
-
Inarus
addikt
válasz leventeguti #1435 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
~3 hete vettük meg páromnak a telefont, a tegnapi napig ment rajta a gyári vodás szoftver, de nem voltam megelégedve a sebességgel és semmivel sem, alig volt szabad memória, a görgetés, lapozás, 1-1 program megnyitása nehézkesen, akadozva ment, egészen tegnap reggelig, amikor is rákerült a Vodafone 845 Mr Edition v1.4 RM a készülékre
Azóta mint egy kezesbárány, nem gondolkozik sokat, mindenre szinte azonnal reagál, javult a giroszkóp érzékenysége, minden gördülékenyen és úgy megy ahogyan már az elején mennie kellett volna.
Bekapcsolás után általában 70-80mb a szabad ram mennyiség.Egyszóval szerintem megérte a szoftver csere
-
pitius
tag
válasz kelzsoca #1437 üzenetére
Hmm, ha én eddig nem tapasztaltam nagyobb mértékű lassulást-akadozást, akkor ezzel a custom ROM-mal egy még kezesebb készülékem lesz? Gondolkodom már egy ideje, de mivel eddig jól el voltam a vodás sw-vel is, így nem hajtott annyira, hogy tegyek rá egy custom ROM-ot.
...pitius...
-
steelsec
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kelzsoca #1437 üzenetére
Pusztán a launcherpro homescreen felrakásával is ugyanezt a hatást éred el.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kelzsoca #1443 üzenetére
Nekem azota ne mszaggat-akad az animalas, meg ilyenek. Persze egyeb modositasok is vannak amik jol jonnek (app2sd pl.)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kovaster
csendes tag
kéne egy kis segítség
tudja valaki hol tudom megnézni az ilyeneket h: összes kimenő hívás, összes beszélgetési idő, hány sms-t küldtem el eddig stb...
vagy vmi alkalmazás ami ezeket számolja? -
Kicsirics77
veterán
válasz Atikusz #1446 üzenetére
itt lehet beszerezni
vissza lehet állítani az eredeti ROM-ot és akkor minden ok lesz ha gariztatni kell de minden csak saját felelőségre.
más:
most húzom az 1,5 ROM-ot megnézem mit tud mert az 1,4.ben nekem nem volt jó a wifi de mint olvastam valami bug-os volt mert ebben már javítva lett na majd este fele már tudok mit mondani az 1,5-ről.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen