Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#09819904 #61 üzenetére
Hát nézd.
Egyik említett szoftver sem fejlődött a kezelőfelületében visszafelé.
Oké, a Winampot teletömték szükségtelen szeméttel, de érted.
Amiért szerethető volt a Win, az az egyszerű, megszokott GUI, ami desktopon sok-sok éve jól működik, a W7-re pedig tényleg nagyon jól használhatóvá tették.
Erre elterjedtek a tabletek, és egy asztali Windows esetében is az arcunkba vágnak egy tabos majomkodásra szánt GUI-t.
És akkor én vagyok a furcsa, mert nem kérem?
Értékelem a valódi fejlesztéseket, amik történtek a rendszerben, mert vitathatatlan, hogy sokat reszeltek rajta.
De ez nem az. -
-
válasz
xxSanchez #21 üzenetére
Engem például az, hogy indokolatlanul sok helyet használ a képernyőn egy piszoknyi helyen elintézhető funkció.
Ha megnyitom itt a kisikonos menüm (W7), látom, mi történik a programokban, amik nyitva vannak.
Ez nekem kell. Miért? Mert csak.
Az mi már, hogy egy 2oszlopos menü helyett a pofámba ugrik egy nagy, színes szar?
Nem tudom mit szívtak a srácok, de az adagjuk negyede is sok lenne nekem szerintem.
27 évesen ilyen maradi vagyok, hogy egy bevált és jó megoldást nem fogok eldobni egy desktopra értéktelen fércmegoldásért, mégha csodaszépen animál, akkor se. -
Letisztultabb és jobb? Igen, szerinted, szubjektív megítélésed szerint. Ezzel semmi gond nincs, megtaláltad az ideális rendszert.
Miután azonban rajtad (és a véleményed osztó embereken) kívül is vannak felhasználók, olyan felhasználók, akik szerint ez egy összehányt, használhatatlan szar, aminek desktopon semmi keresnivalója, méghozzá rengetegen, így azt hiszem, elvárható lenne, hogy az MS most azonnal, de már inkább tegnap beletegye ezt az egy rohadt hiányolt funkciót, mivel felhasználóbázisuk csökken, ha nem teszik.
Tehát egy racionális döntés lenne részükről.
Nem a nyolcadik elkövetkezendő frissítésben majdegyszerhaúgyesik, hanem most.
A rendszer fejlesztéséhez képest elenyésző idő, és elenyésző erőforrás kapcsolhatóvá tenni, hogy akinek a modern tetszik, használja, akinek a menü tetszik, használhassa.
Igazából nem is értem, miért vitatéma ez még...Oké, mi, Start menüt hiányolók nagyon boldogok vagyunk attól, hogy sokan vagytok, akiknek így jó, ahogy van, de nekünk meg nem. És mi sem vagyunk kevesen.
Mert ettől eltekintve egy erős és stabil rendszer, de így nekem nem kell. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest