- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"A Start menüt hiányoló emberekkel együtt tudok érezni ugyan, nem teljesen. Mert (mint azt párszor elmondtam) nincs olyan hülye aki végigtallózza az egész menüt, mert direkt ezen célra lett integrálva a keresősáv. "
Én tudod, egyedül mire használom egyedül a Start menüt ? (a keresősávon kívül)
File-ok gyors elérésére a file-rendszerben, (minden Display as a Menu-re állítva ) elegendő RAM és SSD használata esetén nagyon gyors tud lenni, és ha tudod, hogy merrefelé van, de a nevéből nem emlékszel semmire, akkor sokkal hatékonyabb, mint a keresés, és mégsem kell hozzá megnyitni a file-kezelőt. -
bepken
veterán
nem tartom kizártnak, hogy egy-két fejlesztő durcisan megszólta az anyukákat, de egészen biztosra veszem, hogy nem mentek rá idegileg a dologra... (én legalábbis nem mennék)
na de azt feltételezni, hogy amit a 8.1-el kaptunk, az azért csak "start button" és nem "start menu", mert a fejlesztők félreértették a felhasználók rinyálását....hátőőő...ugye Te is érzed, hogy ez elég valószínűtlen!? ...
egyébként én is utálok kattintgatni, gyorsbillentyűkkel szerintem is minden sokkalta gyorsabban és kényelmesebben elérhető. na de ez a része nem is az átlag felhasználóknak szól szerintem...
minél egyszerűbb, minél jobban optimalizált felhasználói felület, itt ennyiről szólnak a dolgok, ez kell a népnek (megjegyzem: jogosan)
-
törölt tag
Ezzel nehezen tudnánk vitázni...
"The Start menu is a user interface element used in Microsoft Windows since Windows 95 and in some X window managers. It provides a central launching point for application and tasks. Depending on the operating system or window manager, the menu might have different names, such as Kickoff Application Launcher in KDE, Dash in GNOME or LX Panel in LXDE." -
törölt tag
Nem tudod mi a Start Menü?
"A Start menü áttekintése" - Érdekes, mert véletlenül, de tényleg totál véletlenül a Microsoft (is) így hívja!
Start Gomb... Na, ezt bizony tévesen tudod! Ez a billentyűzeten van HW-esen, és nem SW-es dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest