Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
egyre inkább arra megy a fogyasztó, hogy egy termék hogy néz ki, a tudása nem érdekli
mint ahogy a cikkben is írva van, hogy pl. nem is állítanak a képminőségenmeg a másik, hogy ha tényleg bemegy az ember egy mediamarkba vagy hasonló boltba nem is látsz csak samsung meg lg tv -ket esetleg még pár pana meg sony meg lehet kallódik valaol egy sharp előző évi modelje
én már gondolkodtam rajta hogy ezek a koreaiak biztos megállapodnak ezzekel a nagy üzletláncokkal hogy olcsóbban adnak nekik tv -ket ha a többieket mellőzik
én se nézem a márkát, ami fontos a jó képminőség, jó support és a minél több év garancia na persze meg az ár azért ne legyen nagyon elrugaszkodva

minap rendeltek nálam egy notit és az volt a kívánság hogy mindegy mit tud milyen gyártó csak piros legyen
az mindegy hogy 20 ezerrel olcsóbban jobb gépet lehet kapni de neki akkor is piros kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest