- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
Az írásod után bátran rendeltem a gyártótól egy padot. 15 Euro volt az L-es pad mindennel együtt.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, legnagyobb hátránya tényleg, hogy lassan simul ki -
ribizly
veterán
Jól van na. Ki tudta?
Érdekes jelenség amúgy, mert inkább úgy mondanám elcsúszik, ha oldalról meglököm. Az eddigi padjaim minden ponton úgy ragaszkodtak az asztal felületéhez, hogy szinte fel kellett tépni őket, pedig nincs lakkozva, de nem is teljesen sima. A Zowie meg viszonylag mereven áll, viszont, ha az egyik sarkát meghúzom picit, vagy oldalt meglököm, akkor mozdul az egész. Ez szerencsére akkor nem jelentkezik, ha rajta van a kezem.
Egyébként az lett a megoldás, hogy vettem ilyen papír vékonyságú kétoldalú ragasztócsíkot és helyenként a széle kapott egy kis boost-ot...
-
.LnB
titán
Jó kis pad. És kb ennyit is kell egy egérpadra szánni. Én a 450x400-as méretűt preferálnám akkor már, mert én kiforgatom nagyon a bill-t, és lehet csak az egyik sarka lógna a 800-asra rá. Az még jobb áron van.
(#3) ribizly A Zowie G-SR nekem sem csúszkál. Nem az egérpad alját kell szilóval befújni, hanem a felső felületet.
-
Vanir
veterán
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert nincs nálam G-SR.
Nekem abszolút nem csúszkált, sokkal jobban tapad, mint a Kodipad, vagy a Glorious, de lehet, hogy a te asztalod felületén nem így lesz.
Amúgy a felületét tekintve kicsit érdesebb, sebességét tekintve pedig gyorsabb Ino szerint. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
Remek teszt! Köszönet érte!
Jó látni, hogy normális egérpadok potyognak mostmár az égből is, ráadásul igencsak elfogadható áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az egérpad topik összefoglalójában sok kérdésre választ találhattok.TermékinfóBevezetőSokan keresnek extended...
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest