Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
Az írásod után bátran rendeltem a gyártótól egy padot. 15 Euro volt az L-es pad mindennel együtt.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, legnagyobb hátránya tényleg, hogy lassan simul ki -
ribizly
veterán
Jól van na. Ki tudta?
Érdekes jelenség amúgy, mert inkább úgy mondanám elcsúszik, ha oldalról meglököm. Az eddigi padjaim minden ponton úgy ragaszkodtak az asztal felületéhez, hogy szinte fel kellett tépni őket, pedig nincs lakkozva, de nem is teljesen sima. A Zowie meg viszonylag mereven áll, viszont, ha az egyik sarkát meghúzom picit, vagy oldalt meglököm, akkor mozdul az egész. Ez szerencsére akkor nem jelentkezik, ha rajta van a kezem.
Egyébként az lett a megoldás, hogy vettem ilyen papír vékonyságú kétoldalú ragasztócsíkot és helyenként a széle kapott egy kis boost-ot...
-
.LnB
titán
Jó kis pad. És kb ennyit is kell egy egérpadra szánni. Én a 450x400-as méretűt preferálnám akkor már, mert én kiforgatom nagyon a bill-t, és lehet csak az egyik sarka lógna a 800-asra rá. Az még jobb áron van.
(#3) ribizly A Zowie G-SR nekem sem csúszkál. Nem az egérpad alját kell szilóval befújni, hanem a felső felületet.
-
Vanir
veterán
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert nincs nálam G-SR.
Nekem abszolút nem csúszkált, sokkal jobban tapad, mint a Kodipad, vagy a Glorious, de lehet, hogy a te asztalod felületén nem így lesz.
Amúgy a felületét tekintve kicsit érdesebb, sebességét tekintve pedig gyorsabb Ino szerint. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
Remek teszt! Köszönet érte!
Jó látni, hogy normális egérpadok potyognak mostmár az égből is, ráadásul igencsak elfogadható áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest