Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisZebu
csendes tag
Bocs, ha kioktató jellegű volt, nem annak szántam. Saját tapasztalat, és ezeket hajlamos vagyok úgy kezelni, mint egyedi megvilágosodást. Én is írtam régen naplót, és én is szégyelltem akkori önmagam, és a gyerekes problémáimat. Viszont én megtartottam őket, talán csak önsanyargatásnak.
Viszont azt a napló-sorozatomat, amit a válásom után kezdtem el, már egész más szemmel kezdtem el. Nem is naplónak indult, egyszerűen csak ki akartam írni magamból mindent. Abban már csak a gondolataim vannak és az érzéseim. Sokkal hasznosabb, mit elődei. Szóval bocs, ha kissé megtapostalak...
-
kisZebu
csendes tag
Ha visszaolvasva szégyelled akkori önmagad, az számomra csak arra utal, hogy szándékosan (tudatosan) nem arról írtál, amit éreztél, gondoltál..Illetve csak azt írtad le AMIT átéltél, de a HOGYAN kimaradt. Az élet nem dokumentumregény, nem lehet/érdemes tárgyilagosan írni róla. Viszont, ha tényleg úgy igyekszel leírni dolgokat/gondolatokat, ahogy átéled őket, mégha banálisnak, butaságnak tűnik is, visszaolvasva tényleg hasznos, esetenként megmosolyogtató lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Zsenge kiskamasz koromban úgy döntöttem, hogy írásba öntöm napjaim történetét, vagyis megírom történelmemet, hogy...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest