- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Geri Bátyó #52 üzenetére
Símán. Nekem is van egy céges tablet a kamion műszerfalán és amíg rakodják az autót, vagy dugóban állok, addig szoktam rajta fórumozni. Sok olyan meló van, amiben csak készenlétben kell lenni. Azt is símán töltheti fórumozással.
-
Somatom
veterán
válasz
Medocsabi #26 üzenetére
Maximálisan megértelek.
Idegállapotba vagyok Móni, száz szónak is száz a vége, mert a Bikicsunáj nem öröm bódottá!
Hát mi folyik itt, Gyöngyösön? Sok itt a köcsög, kevés a biztonság."Hányszor támadt tennfiad
Szép hazám kebledre,
´S lettél magzatod miatt,
Magzatod hamvedre?" -
Somatom
veterán
Az Éjjel-Nappal Budapest egyes jeleneteit nálunk forgatták, úgyhogy párszor találkoztam a brigáddal "háttal a kamerának". A színészekkel szembeni követelmények ugyanazok, mint a média más területén, a kamera lencséje előtt dolgozókkal szemben támasztottak. Ifjú titán koromban hét évig dolgoztam színházban (a műszakban). Láttam pár színészt mozogni, beszélni, viselkedni színpadon kívül is. Na, ennek az Éjjel-Nappal Bp brigádnak köze nincs hozzájuk.
-
Somatom
veterán
A médiában dolgozni nagy kihívás. Tehetség, inelligencia, műveltség, tudás, tapasztalat kell hozzá. Ezen felül is tanulni kell a lehetséges szituációk kezelését. Voltam ilyen tanolyamon. Nem volt könnyű, pedig az csak egy gyorstalpaló volt. Ha olyan embereket válogatnának be, akik egyébként megfelelnének a médiában szereplés kihívásainak, akkor le tudnák kezelni az együttélésből adódó konfliktushelyzeteket. Abból viszont nem lenne nézettség. A csatorna érdeke teljesen ellentétes ezzel.
-
Somatom
veterán
Ezt a maszlagot sugallja a csatorna. A valóság az, hogy a csatornát egyáltalán nem érdekli ezeknek az embereknek a sorsa. Csak a műsor és a nézettség. Ezért, jól meghatározott szempontok szerint olyan karaktereket válogatnak be, akiknek az összeeresztése garantálja a cirkuszt és ezáltal a nézettséget. A csatornának teljesen mellékes szempont az, hogy ki nyer a végén, vagy, hogy kivel, mi lesz utána. Csak a cirkusz számít. A kiválogatottak pedig nem szerepet játszanak, hanem önmagukat adják. Persze, volt olyan, aki végig átverte a brigádot. De, hány ilyen volt? A csatornának nem jó, ha vki szerepet játszik.
-
Somatom
veterán
Ez most komoly? Ha kiver tőle a víz, akkor nincs rajta mit tárgyalni, egyszerűen át kell kapcsolni másik csatornára. Épelméjű ember nem eszik ilyen szellemi moslékot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest