- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
nálunk akkor volt jó a heineken amikor még új volt(több mint tíz éve), aztán szépen elbarmolták mint a sopronit, pedig a sima(nem a ...komlós) nem sokkal volt rosszabb nála, most meg ihatatlan fos
szóval én ittam már olyan heinekent amit imádok, de már nem is tudom mikor -
jookomak
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
én sem szeretem a heineken-t: szerintem műíze van... nem elég keserű az én ízvilágomnak
...pedig láttam róla filmet, hogy mennyire odafigyelnek a minőségére, de én speciel nem tartom akkor sem annyira jó sörnek (ilyen "divatsörnek" nevezem, mert általában azok isszák, akiknek a normális sör nem ízlik, viszont menőnek hiszik magukat, ha sörösüveggel a kézben mászkálnak)ui: egyébként akciós most a spárban az amstel... 159ft... ez sem olyan már, mint régen, de azért a heinekentől mérföldekkel jobb még mindig

ui2: ja, és a kőbányaival lett valami... újra az "iható" kategóriát képviseli

-
Apollyon
Korrektor
Fúj, ettől én is kivagyok. Amikor Olaszországban voltam még elfogadható íze volt, annak ellenére hogy a 0,33-ast € 3,90-ért árulták (5 évvel ezelőtt). Itthon azóta egyet ittam és borzasztó volt, pár ismerősnek ez a kedvence, szoktak is kínálni, én meg csak annyit mondok hogy vidd innen ezt a szart

-
szőröscica
addikt
Én sem szeretem.
-
Speeedfire
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
-
danih
veterán
Ovasom a blogot, nem vagyok nagy sörszakértő, de ezzel most tökéletesen egyetértek - "trendisör"...
-
V.Stryker
nagyúr
-
keIdor
titán
-
V.Stryker
nagyúr
-
keIdor
titán
Szerintem jó sör ez, a Kőbányai viszont nem.

-
nincsisbéla
aktív tag
"ez egy sz@r és soha nem adnék érte oda egy üveg Kőbányait."
Szívemből szóltál. Nem is tudok mit hozzáfűzni! Igya aki akarja, én ennyiből 2 kőbányait (inkább 1,5
) veszek, vagy valami normálisat (Pl: Pilsner Urquell). (magánvélemény, lehet megkövezni) -
moha21
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
-
moha21
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Az én értékrendszerem szerint, ami sajnos valljuk be,hogy a magyar átlagtól messze van, mivel elég jó minőségi sörökkel szokott dolgom lenni , ez a szar kategória.
Viszont amit határozottan állítok, hogy 4-5 évvel ezelőtt minden hazai gyártású sör kategóriákkal jobb volt, mint most. Az elmúlt három évben drasztikusan romlott a minőségük. Pl a nagy kedvenc Holsten oda jutott, hogy egyszerűen számomra ihatatlan kategória.
Speeedfire - Nincs ezzel gond, toljad csak befele.
Mosd át a vesédet rendszeresen. -
moha21
veterán
-
Speeedfire
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Ha neked pozitív, hogy nem érzed a keserű ízt a szádban, akkor minek sörözől?

-
Speeedfire
félisten
Szomorúan olvasom. A kedvencem. Relatív sokfélét kóstoltam már a sörökből, de csak ez az ami tettszik is, nem büfögök tőle, nem telit meg, nem érzem azt a nagyon keserű ízt a számban.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...pedig láttam róla filmet, hogy mennyire odafigyelnek a minőségére, de én speciel nem tartom akkor sem annyira jó sörnek (ilyen "divatsörnek" nevezem, mert általában azok isszák, akiknek a normális sör nem ízlik, viszont menőnek hiszik magukat, ha sörösüveggel a kézben mászkálnak)

Én az üvegben lévő sört szeretem, a címke nem befolyásol.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az anyavállalat helyében nem is engedném licensz szerint gyártani máshol ha nem hozzák a minőséget.