- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
A feketelistára Én nem adok!
Persze van amikor jogos. Viszont amíg nem tudom a másik félnek a dolgait, addig úgy kezelem, mint a pletykát. Elolvasom, megjegyzem, és kész!
Sőt, lehet el is felejtem...Amúgy, pár napja megnéztem, és simán free online proxyval lehet(ne) itt másod, harmad meg sokadik regisztrációt csinálni. Kész vicc!
Mondjuk azt szívesen megnézném, amikor valaki(ke)t megkárosítanak valami irgalmatlan tetemes összeggel, és az illető mondjuk free online webproxyval járna ide fel. Na, akkor mennyi idő lenne megtalálni?
Mert a személyleírásokkal és fantomképekkel az a probléma, hogy ránézel, és nagyjából ezer ugyanolyan pofát látsz naponta!
Például:
"Kb. 180-185 cm magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű, középkorú férfi. Utoljára piros kapucnis pulóvert viselt és kék farmert. Egyéb ismertető jele nem ismert."
Mellé persze van egy kép.
Mondjuk egy ilyen:Bemész a Blahára, vagy akár a Nyugatihoz, és dögivel látsz ilyen pofát! Na, most egyedül a megkárosított ismeri / ismerné fel talán!
De idővel ugye halványul a kép. Főleg amikor az ember ingerült, mert megkárosították.De, reménykedhetünk a csodákban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest