Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Mindig örülök, ha kivételt találok, mert ott a melóval is hamarabb végzek. Cirka 1 óra kávéval együtt egy win10 telepítés a létező összes programmal.
A legtöbb ügyfelemnél a géppark ér annyit, mint a tavaly vett telefonod.
A mobilok szoktak kivétel lenni, mert egyre gyakoribb, hogy a kábeltv/internet előfizetéshez tudnak venni beépített hitelre évi 1 készüléket. De ott is 50 papír az átlag.
És pestmegyében lakok. Szép amit facebookon mutatnak az emberek, de én pontosan látom mi van nekik otthon, és hát nem szoktam szégyenkezni ezen, hogy én meg csóró vagyok. Mert csak a megfelelés miatt veszik fel az álarcot az iskolában is.
Így nekik én ebayezem a pendrive-októl kezdve mindent, ha ilyen extra kütyü kell. Van két kőgazdag szomszédom. Nem is használnak vezetékes dolgot. Nem is értik mi az az usb-A vagy C. Úgyhogy ha rosszul is fogalmaztam a csilliárdos kütyükkel, akkor igazából a csilliárdos kütyük alig látnak kábelt. Szóval ezt a szót rosszul használtam. De a statom valós alapú.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest