Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Nekem az a pók gyanús. Nem tetszik az a kaján vigyor a pofáján, szerintem köze lehet az anomáliához. A helyedben figyelném......
-
Köszi a tippeket!
Egyenlőre úgy tűnik megvan a megoldás.
Azért, hogy ne unatkozzak a teljes gépet szétszedtem és összeraktam, de nem volt változás.
Az üres géppel (csak 1 memória háttértár nélkül és csak a tápot csatlakoztatva) minden ok volt, de ahogyan készre szereltem újra hiba.
Azután agyaltam, hogy esetleg mégis változhatott-e valami ami okozza a bajt.
Aztán megvolt:
Mivel nekem a gép háta TV mögé néz ezért a vezeték nélküli kütyük vevői csak úgy működnek ha azt egy USB HUB-bal a gép alá kivezetem hosszabbító kábellel. A TV teljesen leárnyékolja ezeket ha a gép hátába vannak dugva. Egy aktív HUB-ot vettem, hogy tudjak tölteni is vele akkor is ha a gép nem megy.
Mivel a HUB usb 3-at is tud ezért kb 3 hete vettem hozzá egy 3.0-ás hosszabbító kábelt. (eddig sima 2.0-ás kábelen csatlakozott gond nélkül.)
Nos ha kihúzom a tápot az aktív HUB-ból, vagy ha visszaváltok 2.0 hosszabbító kábelre minden ok.
Szóval a gép most megy, a pókot egyenlőre nem bántottam.
-
Gdi
senior tag
PXE-nek aligha van köze ehhez.
Esetleg Wake on LAN, vagy egyéb ACPIHa tudod, nézd meg egy másik switch/routerrel, hogy azzal is így viselkedik-e. (ne a fentit cseréld ki, csak tegyél a gép-switch közé egy másikat)
Én valami pull-down dologra tippelnék (rövidzár vagy valami) ami miatt ez lehet.Nem maradt az alaplap mögött rossz helyen fém távtartó?
Második tipp: alaplaphiba.
-
-
Az elektromos hálózat földelése rendben van?
-
-
KISDUCK
addikt
Nincs bekapcsolva bios/uefiben "boot from onboard lan" vagy valami hasonló hálózati megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest