- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Nekem az a pók gyanús. Nem tetszik az a kaján vigyor a pofáján, szerintem köze lehet az anomáliához. A helyedben figyelném......
-
Urby66
aktív tag
Köszi a tippeket!
Egyenlőre úgy tűnik megvan a megoldás.
Azért, hogy ne unatkozzak a teljes gépet szétszedtem és összeraktam, de nem volt változás.
Az üres géppel (csak 1 memória háttértár nélkül és csak a tápot csatlakoztatva) minden ok volt, de ahogyan készre szereltem újra hiba.
Azután agyaltam, hogy esetleg mégis változhatott-e valami ami okozza a bajt.
Aztán megvolt:
Mivel nekem a gép háta TV mögé néz ezért a vezeték nélküli kütyük vevői csak úgy működnek ha azt egy USB HUB-bal a gép alá kivezetem hosszabbító kábellel. A TV teljesen leárnyékolja ezeket ha a gép hátába vannak dugva. Egy aktív HUB-ot vettem, hogy tudjak tölteni is vele akkor is ha a gép nem megy.
Mivel a HUB usb 3-at is tud ezért kb 3 hete vettem hozzá egy 3.0-ás hosszabbító kábelt. (eddig sima 2.0-ás kábelen csatlakozott gond nélkül.)
Nos ha kihúzom a tápot az aktív HUB-ból, vagy ha visszaváltok 2.0 hosszabbító kábelre minden ok.
Szóval a gép most megy, a pókot egyenlőre nem bántottam. -
Gdi
senior tag
PXE-nek aligha van köze ehhez.
Esetleg Wake on LAN, vagy egyéb ACPIHa tudod, nézd meg egy másik switch/routerrel, hogy azzal is így viselkedik-e. (ne a fentit cseréld ki, csak tegyél a gép-switch közé egy másikat)
Én valami pull-down dologra tippelnék (rövidzár vagy valami) ami miatt ez lehet.Nem maradt az alaplap mögött rossz helyen fém távtartó?
Második tipp: alaplaphiba.
[ Szerkesztve ]
-
Az elektromos hálózat földelése rendben van?
-
KISDUCK
addikt
Nincs bekapcsolva bios/uefiben "boot from onboard lan" vagy valami hasonló hálózati megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy érdekes problémával szembesültem aminek megoldásához kérek segítséget:Körülbelül 4 hónapja raktam össze egy új...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Linux kezdőknek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...