Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Badman 4ever
üzenetére
"Ez nem a rendszer hibája, ha nem a karbantartás hiánya"
tapasztalataim szerint ez inkább a túlzott "karbantartás" tünete. ha egy rendszert nem piszkálnak, csak használják, az nem fog összedőlni kéthavonta, akár XP, akár Win7.
"nekem volt 1,5 éves rendszerem, ami összesen 30 folyamattal ha indult és ha lekapcsoltam a víruskeresőt, pont olyan gyors volt, mint új korában, de ehhez kellett napi 10-15 perc karbantartás"
nekem meg van egy irodai gépem, amin 6 éves XP fut (2004. szeptemberi) és nemhogy napi 15 perc, de egyáltalán semmilyen karbantartást nem csinálok rajta, talán félévente defragolok rajta egyet és kész. meg persze frissítem a szoftvereket, de nem piszkálom, csak fut. és járt már rajta vagy 200 nyomtató, szkenner, telefon stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi