- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Lehet, hogy az én készülékemben a hiba, de €1799-ért kisebbet (12.1" a szubnotesz felső határa) vártam volna vagy legalább több funkciót, mint pl érintőképernyős tablet - ennyiért ha jól tévedek már x61t-t is kapni, és az is tud ULV/LV procival és nagyobb akksival hasonló idle üzemidőt produkálni.
-
erdoke
titán
válasz
durkonorbi
üzenetére
Ez egy LifeBook, általában MIJ.
A zongoralakk kivételével pofás darab, bár nincs belső optikai meghajtója, ami azért bánt, mert nem lehet a helyére második akksit rakni.
-
Zimezoom
tag
Nájsz!
Nekem is van egy Lifebook-om, 10"-os subnoti. Már használtan vettem sok éve, sokat van napi szinten nyúzva, borult már bele víz, gyerek rántotta le már asztalról, de még mindíg működik!
Azért kellene valami még hordozhatóbb, PDA és subnoti közötti aranyosság, nethez meg Excelhez. Az UMPC-től félek... Valami ötlet?
-
Ősember
őstag
kik azok a profik?
-
simonzé
addikt
Ákos: Végre
"Végre
Most hogy végre látlak,
Van kire gondolnom,
Végre
És ha meg nem is kívánlak,
Azért lesz miröl álmodnom," -
durkonorbi
tag
Szép gép, én is elfogadnám, bár a vga kimenet helyett egy dvi jobban mutatna ..

Hát ja ... a FS rossz hírnévnek örvend, de szerintem tényleg külön kell választani az alsó és felső kategóriát ebből a szempontból!! Ezt tapasztalatból írom!
Rengeteg hibás fs gép van: az alsó kategóriában, mert rengeteg olcsó FS gépet adnak el...
én kiváncsi lennék rá, %-osan hogyan oszlik meg más gyártóknál a hibaarány az alsó szegmensben eladott gépek számára nézve ..
lehet hasonló lenne.. bár hozzá kell tennem: nálam 5 notiból 3,5 volt javításon ami FS gép volt
persze alsó kategória környékéről ..
mégis most egy FS középkategóriás gépem van (nem teljesítmény alapján értem ezeket, hanem minőség/modellpozícionálás) amivel semmi gond...
és volt nálam felső kategóriás FS gép is: nem is egy: de azoknak mind felhasználó által okozott hibája volt (ráült, elejtette, beleöntötte a kávét stb...
és az adott alkatrész cseréje után szépen ment a gép, nem adta be automatikusan a kulcsot a full rendszer!), nem pedig a hatrdver ment tönkre ... -
Major_S
csendes tag
Szerintem nem bírja sokáig az ilyen fekete.. Minden kosz, ujjlenyomat meglátszik rajta és ami még rosszabb hamar karcos lesz ha meg nem használod akkor dísznek kicsit drága. (És még akkor is porosodik
) -
hdcsaba87
aktív tag
Szép, de nem bízom a fujitsukban.

Gyönyörű ez a zongoralakk fekete!
A másik nagy baja az ára!
-
lorcsi
veterán
elfogadnám

de arra a zongoralakk feketére irtóra vigyázni kell
legdrágább táskát is megérdemli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- ldave: New Game Blitz - 2026
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és az adott alkatrész cseréje után szépen ment a gép, nem adta be automatikusan a kulcsot a full rendszer!), nem pedig a hatrdver ment tönkre ...
)