Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vartanus
üzenetére
Az oldallapokat és a tetőt 600-as vizes csiszolópapírral szimára csiszoltam (eredetileg rücskös volt e felülete), letisztítottam és felvittem az első réteget. Száradás után 1000-es vizes csiszolópapírral ismét átcsiszoltam és újra lefújtam. 10-15 percet várva felvittem rá a 3. és egyben az utolsó réteget is.
Így készültem a 2 oldallap és a tető.
Maga a váz csak 1x nagyjából át lett csiszolva 600-as csiszolópapírral, festékoldóval áttörölgetve és 2x lefestve(épp, hogy elegendő lett a festék).
Nem lett profi munka, az oldallapok sarkaiban egy kicsit megfolyt a festék de nem annyira észrevehetően.
Szerk: Az előlap és a ventik is ugyanezzel a technikával készültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest