Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest