- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Azt amúgy se hiszem, hogy megérné, nem nagyon tud ráígérni a Oneplus már a 7 pro-ra se (lásd 7T pro). 120hz, talán 5G vagy legalább 5Gs verzió, meg még pár apróság. Kamerára pl kíváncsi leszek, hogy a 108as modult megkapja-e. Meg hogy mekkora plusz akut kap ezek mellé, hogy ne csökkenjen az üzemidő.
Noukoum
Nem tudom piaci hatása van-e, de eddig akárkinek mutattam (akár a mi 9t-t, akár a 7 Pro-t), mindenkitől megkaptam, hogy minek, meg fél éven belül rossz lesz. Ellenben a kameralyukas megoldást sok ismerőstől hallom, hogy milyen jó, persze képeken nekem sincs vele gondom. A nagy átlagot meg a notch se érdekli, taláán egy Pixel 3 XL méretű igen, de a mostani csepp megoldások már nem. -
prolad
addikt
Jó lesz ez a kijelző, de valami nagyot kell dobniuk még mellé, az OP 7/7T Pro nagyon erős ajánlat lett és nem lyukas a kijelzője sem... persze ha beletesznek egy 6k-s akksit, akkor talán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Asus rog g751y elkelt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest