- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23 üzenetére
Azt akarták vegyél X-fit, ahhoz volt driver. Én Daniel_K cuccai nélkül is feltettem az Audigymhez az Xfi drivert, meg felkúrtam valami control pnalet és klappolt minden. Daniel munkássága óta kiszedték az audigy részt az X-fi csomagokból, házilag már nem tudom őket felvarázsolni. Szóval nekem ő nem tett semmi jót, csak kavarta a port ami egyesek szemébe szált, és több sírás lett a vége mint anélkül.
Persze elítélendő, hogy így akarták upgradere kényszeríteni az audigy tulajokat, de engem az érdekel ami rám vonatkozik, nekem hosszútávon keresztbetett daniel. Ettől függetlenül az Xfi driverekkel is voltak gondok, XP időkben is akadtak az Audigy driverrek is, én megúsztam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest