- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
InVino86
aktív tag
Pontosan így van.
Ha meg nem is FPS, akkor:
Starcraft - 5év++
Warcraft3 - 5év++
Heroes3 - 10év
Diablo1-2 - 6év++Ezekkel a játékokkal több évet el lehet szórakozni, akár Single, akár Multiplayerben és sztem nem volt olyan védelmük mint manapság egyes játékoknak ( AC2
). Az áruk ma nagyon is elfogadható, de amikor kijöttek sztem akkor is az volt. -
InVino86
aktív tag
-
GegeWarrior
senior tag
Teljesen jó, most megy
Reméljük így is marad
-
Grifid
aktív tag
-
deicide
veterán
-
h-yle
addikt
-
BaLee
addikt
-
huszar90
aktív tag
persze az x-boxos warezt le se sz@rják...

-
dabadab
titán
Én mostanában csak a kongregate.com-on szoktam nyomni az ipart, az teljesen jó a magamfajta aligráérőknek meg ott legalább azt akarják, hogy játsszak a játékokkal.
-
Depression
veterán
Ez csak azért gáz, mert ha tényleg feladják, akkor nagyon el fognak szaporodni ezek a védelmek.
Hol vannak azok a régi szép idők, mikor megvettük a játékot, feltelepítettük, és játszottunk. Helyette kapunk ellenőrzést, fizetős (kötelezőem megvásárolható) DLC-ket, netigényt. Amikor megúnt játékainkat el tudtuk cserélni másokkal, és nem az, hogy még rokonnak sem lehet átadni. Bevallom, én csalódtam a legalitásban: van pár olyan játékom a steam-en, amivel még egy órát sem játszottam. Rajtam ragadtak örökre. Szerencsére már nem játszom, csak olyanokkal, amikről alaposan tájékozódtam vásárlás előtt. Bár még így is mellé lehet fogni.
-
Oliverda
félisten
Várható volt... Persze az a legnagyobb baj hogy most azok (is) szívnak akik megvették a játékot.
Obi-soft
-
BaLee
addikt
Én ezt értem, de a működő törés az pont, hogy nem állja meg a helyét. Akkor beszélhetünk működő törésről, ha utána az eredetivel megegyező körülmények közt lehet játszani. Most nem ez a helyzet.
Én sem szoktam használni, még Xboxon játszottam vele csak kíváncsi voltam erre a DRM rendszerre és bejárok SG-re röhögni az ezzel foglalkozó topicokba ahová naponta beírják, hogy XY csapat szerint legkésőbb ma jön a crack!!!
De valahogy eddig még nem jött össze.
Meg ahogy a sok duzzogó warezpisti (aki eredeti játékot maximum a tescoban látott) beírja, hogy ők megvették volna de emiatt a DRM rendszer miatt inkább nem veszik meg.
-
Vistaboy
veterán
Igazad van, crack-ek tekintetében informálatlan vagyok, ugyanis nem szoktam őket használni, így nem tudom, melyik a jó, és melyik nem az.

"A játékosok szerint a Ubisoft új DRM védelmi rendszere a ludas, pedig az állítólag megkerülhetetlen védelmet a kalózoknak egy nap alatt sikerült feltörniük..."
Amennyiben ezzel a mondattal volt a baj, úgy ezt arra értettem, hogy a fórumon panaszkodó játékosok véleménye szerint van már működő törés. Ha továbbolvasol, az is le van írva, hogy a Ubisoft szerint a feltört verzió nem teljes.
Csak az ottani véleményeket írtam le, nem a sajátomat.
-
adalbert1
veterán
Az utóbbi kb. 50 hsz-t csak átpörgettem, látom a warez mert drága a játék a téma
.Azt én is aláírom, hogy a mai magyar átlagfizetések alacsonyak ahoz hogy havi 1-2-3-több új játékot megvegyen az ember. A megoldás : nem kell egyből a legújabb, legdrágább játékokkal játszani, és egyből nem lesz drága...
Nagyon jó akciókat lehet kifogni, és rengeteg régebbi játékot elég baráti áron meg lehet kapni ( + a gépet se kell naprakészen tartani, így hardware-en is rengeteget lehet spórolni
).
Gyorsan megszámoltam hány játékom van Steamen: 32 (oké, ebből az orange box kapásból vagy 6 cím). Kevesebb mint 30k-t költöttem rájuk, igaz mindent akciósan vettem.Aki meg multizik valamivel, azok közül sokszor van hogy egy címmel évekig el lehet lenni... Pl.: BF2-t is kiegészítőkkel együtt vettem 2k-ért több mint 1 éve, és a statjaimat nézve 126 órát játszottam vele. Tényleg sok 126 óra szórakozásért 2k? Ennyi pénzért milyen szórakozást találni amivel ennyi időt eltölt valaki?
-
BaLee
addikt
Ubisoft fail?
Szerintem inkább crackerek fail. Akik inkább a szervereiket támadják, ha már a töréssel nem boldogulnak.

Nem valami jól informált a cikkíró, mert jelenleg a töréssel annyit lehet csinálni, hogy mászkálhatsz szabadon de nem vehetsz fel küldetéseket így egy jó demo szintjén van a "feltört" játék.

-
WonderCSabo
félisten
-
dabadab
titán
"Razor stopped working on the AC2 crack."
Senkiháziak kezében van a crack scene, az én időmben ilyesmi nem fordulhatott volna elő

"ha ennyire mélyen van implementálva, akkor kíváncsi vagyok, hogy Ubiék hogyan tudnák egyszerűen kivenni, ahogy azt mondták"
Egyszerűen újrafordítják az .exe-t, nekik valószínűleg szépen meg van #ifdefelve a forrásban az érintett rész.
-
HaaS
addikt
-
h-yle
addikt
-
FoxiestFox
félisten
A törvényszegés és a warez rossz. Senki sem állította hogy jó, vagy hogy alanyi jogon jár olyan amire nincs pénze az embernek.
De egy jelenség. Azért vagyunk egy gamer fórumon egy ilyen téma alatt, mert véleményünk van, és hogy lehetne másképp eszmét cserélni, mint szóban vagy írásban?
Nem láttam egy itt EGY olyan embert sem, aki buzdítana bármire bárkit.
Csak véleményeket látok.Én nem bizonygatok semmit, leszögeztem pár tényt. Kétlem hogy ezért bant kéne kapjak.
Én csak annyit mondok, hogy amíg a kiadók nem találnak ki valamit, amivel az úgy-ahogy értelmes (láthatóan a fórum magját is képező), gyakran játszó, de mégsem minden játékot eredetiben birtokló embereket vásárlásra ösztönzi, az nem a vásárlóréteg hibája, én úgy érzem.
Ez az emberek fejében dől el. A hozzáállásukkal van baj.
Nagyon sok olyan van, akinek akármennyi anyagi forrása lenne sem venne játékot.
Ezekkel nem tudsz mit csinálni.. mindig voltak, mindig lesznek.De az Ubi új húzása nem őket szívatja meg. És erről szól ez a fórum.
Én, ha tetszik egy játék, megveszem, ha lement az ára. És úgy láttam, a többség így van ezzel.
Értelemszerűen gyakran szakadó mobilnettel mégsem veszem meg, de így már játszani sem játszanék vele. -
Morden24
nagyúr
-
Lenry
félisten
annyira azért nem sikerült rosszul a DRM
Razor stopped working on the AC2 crack.
Skidrow is working on it (in scene is avalable this crack, however still has to get the st-H4 hash check to ubi server reroute correct, this means that encryption is not fully working later on)
Reloaded is is creating an entire RIP database for AC2, but they said it will take time(possibly a month).These are the latest news on the scene crack of AC2. It is possible that Skidrow will overcome the st-H4 problem in a day or two (as they said yesterday) so it can be that it can be here today or tomorrow. Reloaded will make a fully working cracked version but it will take more since it is a FULL rip.
ha ennyire mélyen van implementálva, akkor kíváncsi vagyok, hogy Ubiék hogyan tudnák egyszerűen kivenni, ahogy azt mondták
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Ezt a félidőt most a chaotic good csapat nyeri, a lawful good csapat hajthatatan, a chaotic evil Ferrarira gyűjt. A true neutrálok soha nem is ültek gép elé, ők most is a természetet járják
!Be szép, be szép
! -
ollie
MODERÁTOR
Az a "baj" a nagy aniwarez-huszárokkal, hogy nem veszik figyelembe, miszerint igen erősen TÉNY még az is, hogy a warez, illegális letöltések, p2p jelentette ingyenes reklám nélkül JÓVAL kevesebb eredeti szoftver lenne eladva.
Ja, már megint majdnem ott tartunk, hogy a warezolók a világ jótevői.

Most mondom, ha valaki továbbra is próbálja bizonygatni, hogy a törvényszegés (itt warez) miért jó, az kitiltást fog kapni.
-
Morden24
nagyúr
a warez, illegális letöltések, p2p jelentette ingyenes reklám nélkül JÓVAL kevesebb eredeti szoftver lenne eladva
Az lehet, de itt szerintem senki nem a kiadók részvényese, ergo erkölcsről és jogról vitázunk, nem arról, hogy egy warezos miatt hány eredeti példányt adunk el.
Mellesleg előbb le lettem baszva, hogy pontos statisztikák nélkül kuss a nevem. Na, hát a warez reklámerejéről meg pláne nincsen adat, szóval ezzel érvelni elég lehetetlen vállalkozás lenne.Ebben az országban élsz b+.
Akkor csak jó véleményem lehet az általános hozzáállásról?
-
FoxiestFox
félisten
Szerintem a magyarisztán szó használóinak minimum lenne egy baráti tarkónlövés.
Ebben az országban élsz b+.Attól hogy az ország csóró és lakóinak többsége nem illik bele a "mindenki azt használja amire pénze van"-utópiába, attól még nem az országot kell degradálni.
Az a "baj" a nagy aniwarez-huszárokkal, hogy nem veszik figyelembe, miszerint igen erősen TÉNY még az is, hogy a warez, illegális letöltések, p2p jelentette ingyenes reklám nélkül JÓVAL kevesebb eredeti szoftver lenne eladva.
Ez áll a zenére is. Őszintén, vett valaki olyan albumot, amit még nem hallgatott meg?
Nem hinném...
Én sem fogok megvenni olyan játékot, aminél nem tudom mire számítsak. És ezzel a többség így van.
Na most a kiadóknak a többségben van a pénz. Ehelyett a létező legdurvább védelmeket, pereskedéseket vetik be gyakran a kisember, az átlagfogyasztó, azaz a többség ellen.
Amíg nem képesek a kereslethez alkalmazkodni, ne is álmodjanak a warez jelentős visszaeséséről.
Nekem is itt sorakozik minden kedvenc játékom a polcon, a zenei lemezek és néhány film mellett, de ettől függetlenül én sem veszek semmit egy demo kipróbálása után SEM, remélem nem kell magyaráznom hogy miért.A nincs pénzed Ferrarira - ne vegyél Ferrarit - elvből kösz nem kérek, a kedves autóbuzi milliomos is nyilván hajt egy pár kört a géppel, mielőtt pénzt áldoz rá.
Evidens, hogy ez a netes marhaság az Ubi-nál több vevőt rettent el mint amennyit hoz, nyilvánvaló volt, nem is tudom hogy gondolhatták hogy ez így menni fog.
Nem mentek ki az utcára megkérdezni pár fiatalt, hogy hogyan reagálnak?És nem, ez nem csak magyarisztánban (direkt kis betű) van így, hanem mindenhol a világon.
-
deicide
veterán
Nem szélsőséges, csak nem sokakat érdekel, a PH! és ezen topic olvasói túlnyomórészt az ellentábort képviselik és valószínűleg nagyon csuklanod kellene, annyit gondolnak Rád ezen többség tagjai, nem feltétlen pozitív értelemben. Parttalan ugyanis a vita, van aki fel sem fogja, hogy neki ez nem jár, van aki igen (én is), csak nem érdekli, de meggyőzni őket sosem fogod.
-
Morden24
nagyúr
hát, ezek szerint Te soha nem használtál másolt szoftvert, zenét stb. Amit én viszont elég nehezen hiszek el.
Nem is kell. Sosem állítottam egy büdös szóval sem, hogy nem így van (bár hadd védjem meg magamat, hogy olyan warezt, mint amit itt védeni szoktak az emberek [Windows, programok, játékok, minden szar, ami kell és az is ami nem], soha nem csináltam).
Zene, film letöltése egyébként még mindig nem illegális ebben az országban. -
FefeeX
veterán
A Warez egy elírás.
A varr igéből és az ő személyes névmásből helytelenül képzett (ez), valamint a v-t vagányságból duplával író (lásd Woodoo anno) emberek által használt szó... Ami ráadásul a szövegkörnyezetekbe sem illik bele
Morden24: hát, ezek szerint Te soha nem használtál másolt szoftvert, zenét stb. Amit én viszont elég nehezen hiszek el.
-
Ryuu
tag
-
Morden24
nagyúr
-
FefeeX
veterán
-
törölt tag
Nem,nem jutottunk el odáig.Ellenben, ha valaki azt írja a véleményében hogy "minden másra ott a pc" az az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy lop,csal ,hazudik és gyilkol a számítógépével.Lehet keresztes háborút folytatni a warez ellen,de nem kellene prekoncepciók alapján cseszegetni az usereket.
-
Rebell
senior tag
Ja és tudtátok, hogy nem megy az UBI DRM Servere?

Na jó megyek Home, tolok vmit az arcomba, és megfürdetem a pici fiamat és foglalkozom picit az anyjával is.
Mi az a Warez?
-
wwenigma
Jómunkásember
Én lennék az egyik legboldogabb, ha megtehetném, hogy mindent boltban számlával vegyek meg. Rengetegen vannak igy rajtam kivul is.
Amit teszunk ezért az az, hogy pillanatnyilag megvarjuk amig olcsóbb árfekvésbe kerül idővel, addig gyujtunk rá majd megvásároljuk.És reménykedünk, hogy valamikor majd a munkank valós értékét látjuk a havi fizetés átutalásakor...
-
ollie
MODERÁTOR
-
Rebell
senior tag
Pedig mi magyar Warez terén nem is vagyunk benne a Top-ban.
Multkor vhol találtam 1 kimutatást Warez toplistárol, de már ne kérdezd merreVannak nálunk jóval nagyobb Warezolok, és nyugaton nem pedig "Magyarisztánban" (szép vélemény, de a fizetések még stimmelhetnek is ár/érték arányban)
Xboxot, persze hogy árulnának, ha tönkre megy veszel 50 ért ujjat, 4 játék ára, annyit már mindenki összesporolt sztem
Persze én sem támogatom a Warezt

-
Morden24
nagyúr
Morden24: steam accom, meg ha gondolod itthon lefényképezem a gyári filmjeim, jatekaim.
Látom, még mindig nem érted.
NEM ÉRDEKEL (és ahogy mondtad, semmi közöm hozzá), hogy mid eredeti, és mid nem.Amivel nem értek egyet, az az, hogy a warezos lázadozzon a wareztartalmáért.
(#198) FefeeX: Ha az szélsőséges, hogy egy fizetős játék nem jár senkinek és semmilyen körülmények között ingyen, és az erre vonatkozó warezt sehogy nem lehet erkölcsileg felsőbbrendűnek beállítani, akkor igen.
(#200) Rebell: Ez csak azt igazolja, amit mondtam: miszerint nem csak a szegény csóró warezol, de ezt természetesen eddig is lehetett tudni. Mint írtam, adatot én sem tudok, mindössze tipp volt a 60-70%, amit csak fórumos következtetésekből tudok származtatni, ami effektíve ex has.
-
FefeeX
veterán
Az a baj, hogy egyre inkább úgy tűnik, ő a másik szélsőséges álláspont magyarázója...
-->"egy fizetős játék nem jár senkinek és semmilyen körülmények között ingyen"
eddig tiszta, mégis, a magyar emberekről, a társadalomról, a szokásokról és hasonlókról kialakított, erősen demagóg "hazaszereteted" és a mások felett érzett erős felsőbbrendűséged az, ami ezt kiváltja... -
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem próbálom beadni, TÉNY, hogy az adatforgalom csökkenése nem azt jelenti, hogy az illegálisan letöltött szoftver/audio/videó darabszáma csökken. Majd ha párhuzamosan nőnek az eladások. Hiszen most meg kell venniuk, szegény gazdagoknak.
Az a baj, TE nem érted én miről beszélek. Hardver-szofver hasonlatod pedig, ROSSZ. A beteges önmagyarazo logikam pedig nem önmagyarazo, csak epp ha valamire nem tudtok valaszt adni, akkr velem van a baj.
Morden24: steam accom, meg ha gondolod itthon lefényképezem a gyári filmjeim, jatekaim.
-
Morden24
nagyúr
Rendben, igazad van.
Csak a szerény sorsú magyar warezol. Én tévedtem.
Remélem, most már igazolva érzed a warezolásodat. Örülök, hogy a svédek csak azért termelik az áramot, hogy neked eljuttathassák a jogsértő tartalmakat. Azért remélem, nem ezen vita levezetése lesz a legnagyobb sikered az életben

-
FefeeX
veterán
Utoljára vázolom, mit próbálsz meg beadni a népnek:
vannak a svédek, akik mind eredeti játékkal játszanak, 1:1 ISO-ban viszont az eredeti játékukat jótékonyan felteszik és seedelik, fizetve a 24/7 áramdíjat és a sávszélt, azért, hogy a szegény balkáni napszámosoknak jobb legyen.... Remélem érzed már, hogy mekkora baromságokat adagolsz... De félek nem, ami viszont sajna elég nagy bajt jelent...196: ez a beteges önmagyarázó logikád szüleménye, az hogy neked jár az a program/zene/film. Nem komám, neked NEM JÁR. Vannak, akik megélnek nélküle is, ha nincs lehetőség a lopásra. Ha nem tudsz több autót lopni de nincs is pénzed autót venni, ha megfeszülsz sem fogsz autót venni...
TPB probléma--> nyilván a jogtiszta tartalom miatt csappant meg az adatforgalom... -
wwenigma
Jómunkásember
-
Morden24
nagyúr
Szted 1000 Box-bol mennyi modolt és flashelt?
Hol? Magyarországon? Fogalmam nincsen. Én legalább 60-70%-ra tippelnék. Szerinted ha olyan arányok lennének globálisan, mint Magyarisztánban, akkor árulnának még boxot egyáltalán?
Megjegyzem, ha olyan PC játék eladás-warez arány lenne globálisan, mint Magyarisztánban, akkor aknakeresőn kívül szerinted lenne más PC-s játék?Minden másra ott van a Pc.
Minden mást lopni ott a PC. Értem én.
-
LackoMester
addikt
-
Rebell
senior tag
Szted 1000 Box-bol mennyi modolt és flashelt?
Beszarik az 50ezres gép? sztem ha jol van modolva nem fog, a gyári mindig szarabb lessz, ha van megfelelő hűtés kissebb az elromlás veszélye. Sztem,A Boxos warezolok pedig leszarják a Live-ot!! minek menjenek fel rá???????
Minden másra ott van a Pc. -
wwenigma
Jómunkásember
Nincs olyan adatod, ami alátámasztaná, hogy a teljes kiesett adatforgalom letöltésre irányult volna. Azaz warezra. Tehat nem megallapitható hogy a warez csökkent mivel a kiesett adatforgalom szarmazhatott feltöltésből is.
Tiszta?
Nekem nem jar több, de azok allnak nagykepuen ehhez a helyzethez aikhez kegyesebb volt az élet anyagiak terén...akik megtehetik azt hogy mindent boltban vegyenek. Na azok tudjak gazan osztani az eszt ebben a temaban.
FefeeX : ne kezdd mar te is. Open trackereket szerinted miert hivjak open trackereknek?

FefeX 2 : jaaaaj, a feltoltés főleg a warez (pláne a magyar jogértelmezés szerint) de ha feltetelezzük hogy a törvény hatására csökkenteni akrjak a tamadasi pontokat, akkor először az ész nélküli seedeléssel állnak le.
-
FefeeX
veterán
"Ahham, szóval neked sincs adatod, mégis ezzel dobálózol. Hááát, szvsz ne tedd ezekutan."
Azért seedel, hogy neked magyar nincstelennek jobb legyen, és nem kér érte semmit, annyi pénze van, hogy eljótékonykodja... Elég sok, félresikerült elméleted van, az a helyzet...
"Azaz warezra. Tehat nem megallapitható hogy a warez csökkent mivel a kiesett adatforgalom szarmazhatott feltöltésből is."
Ahh, szóval a feltöltés az nem warez. Az nem bűnös aki megosztja? Hm, pedig jelenleg a jog pont ellentétesen mozog, de lehet, a világ megy veled szembe, és mindenki más hülye, csak te vagy normális... -
Morden24
nagyúr
Ahham, szóval neked sincs adatod, mégis ezzel dobálózol. Hááát, szvsz ne tedd ezekutan.
Nekem egy olyan adatom van, hogy visszaesett a netforgalom a TPB lekapcsolása után. Erre te nekem szegezted (jogosan), hogy létezik seed is.
Miután megkérdezem, hogy mennyi, azt mondod, hogy nekem nincsen adatom? Nájsz.De amúgy válaszolj már te is: miért is jár neked több, mint nekem?
-
h-yle
addikt
Az engem mondjuk kevésbé zavar, mint az UBI. Ott nem háborodok fel, ha neten akarok játszani és szarakszik a dolog (na jó felháborodok, de máshogy
). -
wwenigma
Jómunkásember
Ahham, szóval neked sincs adatod, mégis ezzel dobálózol. Hááát, szvsz ne tedd ezekutan.
Amugy enis veszek eredeti jatekot, néha sikerül 1-1et. Ugyanigy vagyok filmekkel, ha bekerül a megfizethető kategóriába, megy a gyűjteményembe.
ollie :az a baj ebben az orszagban, hogy a gazdáink által szűkre szabott takaróval kell gazdálkodni. Haver volt kint cégtől olaszba egy soráttelepítésen, az ottaniak elképedve hallgatták itthon mi a helyzet, majd megkérdezték, mégis hogy tudunk megélni...nem csak pénzről volt szó, az itteni-ottani árakkal is tisztában voltak.
-
ollie
MODERÁTOR
-
FefeeX
veterán
félszázezres cucc, az 4db játék új ára...
nem mellesleg, a gari azért nem vész el, ha jó kezekben van a cucc
emellett valóban nem csak itt van warez. Ráadásul minden nézőpont kérdése, az afrikaiaknál nincs vezetékes víz sem, nem hogy internet, meg játék... Itt meg siránkoznak az emberek, hogy nem tudják megvenni a játékot... De ez megint olyan területre vezet, aminek se füle se farka... Globalizáció, blabla...
wwenigma:
most megmondom az őszintét, nem szeretem az egyik szélsőséget sem. Sem az ilyen önsajnáló, csak ennyi jut, muszáj bűnözni, mert különben ez meg az lenne felfogásút, és a miért nem vagy te is milliomos, és veszel meg mindent amit megkívánsz fajtát sem.Amúgy PS3-mat már feltörték, ha olvasott lennél, tudnád. Ettől még nem elterjedt, mert nem annyi, mint a boxnál, hogy kiveszed a DVD-t aztán átflesseled, amit minden vidéki kukoricatermesztő meg tud csinálni... Hogy változik-e a helyzet? Valószínűleg, valamennyire fog.
-
Morden24
nagyúr
svéd példához légyszi, szolj mar hozza abbol a nezopontbol ahogy en latom
Szívesen, ha van statisztikai adat arról, hogy mennyi seed és mennyi leech ment onnan.
Meg hogy keves a fizetesem. Na ez a rohadt nagykepu hozzaallast utalom. Keressek masik munkat mi?
Nem mondtam ilyet. Te akarod a számba adni.
Én azt mondtam, hogy nem jár neked semmivel sem több ingyen, mint nekem, vagy bárki másnak. És pont az jár, ami 1. mindenkinek ingyen van 2. jogosult vagy rá. A kettes pontba beletartozik az, amiért fizetni kell, és fizettél érte.A nagyképű az, hogy én gyűjtök-félrerakok egy szar játékra, és veszek évente mondjuk 5-6 darabot (megtehetem vazze, mágnásmiska vagyok), te meg kijelented, hogy ugyan semmi közöm hozzá, de szar a munkád, és neked minden ingyen jár.
-
LackoMester
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
MW2 - p2p matchmaker rendszer egy kalap kaka (pingek...), VAC szintén. Csalóból szinte minden meccsre jut egy. Ezek utan mit mondjak még?
Morden24: svéd példához légyszi, szolj mar hozza abbol a nezopontbol ahogy en latom.
Meg hogy keves a fizetesem. Na ez a rohadt nagykepu hozzaallast utalom. Keressek masik munkat mi? Könnyű úgy beszélni, hogy valakit megfizetnek a munkajaert, ugy beszelni, hogy havi 3-400e bejön a kasszaba, vagy a csalad tud tamogatni, nem kell albiban szenvedni, etc....hagyjuk...Balkani putri - ez is csak teged minosit. A moddolas meg nem olyan dolog, hogy csak ugy besz*rjon a cucc. Ezt jol tudhatod te is, ha kicsit olvasottabb vagy.
Fefex: jajj, PS3 - XBOXrol van szó vaze. PS3 is törve lesz, idővel.

-
FefeeX
veterán
"Konzolos warez meg viragzik, PCsekre van fogva hogy jajjszegenyek...."
hm, mutass egy, átlag felhasználó által használt warezos PS3mat! Ja, hogy olyan nincs?Kicsit más tészta a DRM, a másolásvédelem, meg a hardveres másolásvédelem, amit a konzolok használnak.
PC-n nincs hardveres védelem, hiszen millió gyártó termékei játszanak, és ha bevezetnék is lenne mindig olyan cucc, amin nincs meg a HW-es védelem. Itt a kiadó saját maga próbál védelmet kreálni.
Konzolnál meg a konzol gyártó építi a HW védelmet, több-kevesebb sikerrel. Moddolsz, repülsz a live-ról. Nem kell, és nem is hiszem, hogy megoldható lenne a SW védelem. -
Morden24
nagyúr
Személyeskedünk, amikor mar nincs érv?
Nem személyeskedünk. Megkérdeztem, hogy szerinted csak a magyar ember warezol?
Mellesleg újfent: attól, hogy kevés a fizetésed, miért járna neked olyasmi, amit nem tudsz kifizetni?Xbox ezert sikeres, mert törhető...garivesztés krvara levan xarva.
Ja, itt a balkán putriban. A világ egy kicsit nagyobb. Aki kurvára leszarja, hogy egy félszázezres cucc bekrepál, az meg ne picsogjon szar fizetésről, hanem fogja be a pofáját.
-
Rebell
senior tag
Van már kintről játékom, (én nem sirok hogy Warezolok, mert nincs rá pénzem), (Legjobb vételem a Dead Space volt 1hónapja a Tacskóban 1500ért.)
de most hanyagolom őket, inkább Forumozok
1 hónapja született a fiam ugyhogy a Mass 2 is mégcsak a polcon figyel..
Munka után családi program van, úgyhogy 1 ideig nem lesz időm játszani, -
LackoMester
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Személyeskedünk, amikor mar nincs érv? Ez nem varnam egy "nagyurtol".
Svéd példa rossz példa, nem feltétlen LEtöltés folyt, nagyon jó seed volt onnan....

Személyeskedésedre visszatérve, akkor csak azt valaszolnam, munka mellett van fusi, abból telik, de SEMMI közöd hozzá. Munkabol NEM el meg a magyar, ha azt szandekozod mondani hogy takarodjak tulorazn ia minimalber kiegeszitesere, kerlek ne tedd...
ollie: tehat mashol latsz problemat. De szerinted az hogy nincs pénz játékra nem kötődik a warezhoz. Tehat ha jobban lennenk fizetve akkor is lenne varez. Rosszhiszemuseg rulez. A maygar DVD eladasok sem ugrottak meg, amikor anno levittek 2990-re a DVD filmek arat. Az warner akcio volt es biza bejott.... (csak mar azota tovabb sullyedt az ar)
A PC-sek, mert ott semmi következménye nincsen, míg Xboxnál alap a garivesztés, legalábbis sok esetben.
Xbox ezert sikeres, mert törhető...garivesztés krvara levan xarva.
-
Morden24
nagyúr
-
WonderCSabo
félisten
Ez nagyon gáz, én nem vagyok benne biztos, hogy a kalózok támadnák. Persze simán lehet.
-
FefeeX
veterán
Na ne mondd... Nézd meg a vasam. Aztán utána, hidd el, összehasonlítottam pl a Shiftet. Ugyanolyan, de mondhatnék még pár másik játékot... Baromságokat már ne írjunk be plíz, főleg, ha csak légből kapottak...
-
Rebell
senior tag
"speciel egy csomó játék elég olcsón jelenik meg manapság itthon."
Ezt aláirom, de általában kik a warezolok? akik dolgoznak már és megtudnak venni 1-2 havonta 1-2 exkluziv játékot vagy a Suliba járó diákok akiknek még arra is kevés cash van hogy kaját vegyen magának(bár cigi van nála)??? (Tudom nem teljesen ide vág)
csomó játék elég olcsón jelenik meg BF Bad Comp 2 Pc-re 10ezer X360ra 13ezer,
kik fogják szted elöbb letölteni? -
h-yle
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
-
h-yle
addikt
-
Morden24
nagyúr
-
Depression
veterán
-
HaaS
addikt
Háháhááháá
!De hát sosenem lesz nem warez! Fő kéne fogni
! Emlékszem húsz évvel ezelúőtt C64-en egyetlen egy darab eredeti játékot nem láttunk, sosenem
! Ahhoz képest szuper a helyzet!Támadnak a júzerek jááááj
!szerk: wwenigma: támogatni kell a játékfejlesztőket... vegyetek játékot! Más kérdés, hogy használhatatlan, amit adnak, de legalább segítjük őket
! -
wwenigma
Jómunkásember
Főleg hogy pl. MW2-nél rohadtul nem mukodik a DRM-ként használt rendszerben felallitott csalószűrés...
Tehát igy is csak szivas van az origival.
-
Morden24
nagyúr
-
LackoMester
addikt
-
törölt tag
-
h-yle
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
-
WhiteWalker
nagyúr
-
InVino86
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Rebell
senior tag
Nem ugyanaz, mert a Maserati itthon is és külföldön is egyformán drága, de a Game pl angoloknál megjelenéskor is olcsobb mint itthon.
Bár a Warez nem ezen mulik sztem.Ha kell várok fél évet és megveszem 4-5 kval olcsobban
Csak annyiban kapcsolodik hogy mindig a Pcseket szopatják, meg a Pc-sek miatt van Warez( Bullshitt)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
FefeeX
veterán
Nos, nem akarok vitát indítani, de próbálták fullHD max felbontással játszani a gépeden? És egy Xbox360on? A gépeden talán a 3éves játékot bírni fogja, boxon meg a legújabbat is. Optimalizáció, hiába erősebb vas a géped... Az Apple cuccai is ezért jobbak, mint a Win... Hardverben semmi több, csak egyszerűen nem x millió hardverelemre kell nagyjából továbbhúzható optimalizációt írni, hanem arra a 20 elemre amik már megvannak.
-
ollie
MODERÁTOR
-
Rebell
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ollie
MODERÁTOR
-
Rebell
senior tag
Én sem szeretném fejleszteni a gépem, elhiheted, 1 videokariból vehetek konzolt is.
Van még 2év garim a gépre ugyhogy akarok se tudnék hozzányulni.Hidd el van olyan vérpistike aki minden évben lenyulja aput, hogy kell vmi új a gépbe,mert nem megy az AC5
(ja csak 3 rész lessz?
)Én is 1680*1050-ben nyomom a játékot és monitort se fogok venni full Hd miatt.
Jó gépet jóáron is ki lehet hozni és szerintem ez a jövőben is érvényes lesz nem kell 10 fps miatt coreiakárhányat venni biturbós visszarugóval. igen csak minden évben kell vmi olcsó gépet csinálnod, mert a 2009es nem lessz optimáis 2010végén. max 20FPS-el játszhtunk, vagy a Hd ready felbontásból lesz 1024x768

Üdv
-
h-yle
addikt
Itt nem ez a lényeg. A gond az, hogy az UBI fölöslegesen adta rá a szopóálarcot a single player játékok vásárlóira is.
Tök mind1 hogy mi lesz 1 hónap múlva, vagy 2 év múlva. A lényeg, hogy a szokásos "beteszem-> telepítem-> játszok" helyett, beteszem-> telepítem-> reménykedek hogy megy a net, meg a szerver" van.
És ezt nem kéne a SINGLE játékosoknak végigszopniuk, ha nem találta volna ki az UBI. -
InVino86
aktív tag
-
InVino86
aktív tag
Ha én lépek szintet mindenki vendégem egy 2001-es Egri Thummerer Cabernet Sauvignon-ra

-
WhiteWalker
nagyúr
közbe fanatikus tag lettem, mindjárt pezsgőt bontok,mindenki a vendégem

-
InVino86
aktív tag
Igen az egyik fő gond, hogy nincs idő, mert már a hardver rég megvan, de szoftver az nincs hozzá így minél hamarabb kell ( pl driverek ). De a játékoknál is az a gond hogy időre kell elkészülniük. Ha nem lenne mondjuk csak akkor bejelentve egy játék, ha már mondjuk el is kezdték fejleszteni vagy már játszható formában lenne, akkor lenne idő még a tesztelés fázisára is rendesen, közben meg csak reklámozzák, hogy majd lesz ilyen jatek

Persze ez nem ilyen egyszerű

-
ollie
MODERÁTOR
Na igen, a multis csalókat ki kéne gyomlálni.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Single játéknál milyen csalókról van szó?
-
WhiteWalker
nagyúr
sry rosszul fogalmaztam
a lényeg az lett volna hogy inkább a csalókkal kezdenének valamit...
pl: nicknév : Vérpisitke - ip cím ****** kapna egy akkora DENIED-t az arcába hogy csodálkozna.Az ubi is erre menne mint az "remekül" működő drm-mel bénázna.....
Mint ahogy a gta4 is megvan eredetibe és a multi része szinte élvezhetetlen,kivéve ha a barátokkal nyomod...
-
ollie
MODERÁTOR
Minek legyenek dedikált szerverek? Hogy könnyebb legyen warezzal multizni?
-
tomi_mod
aktív tag
Aki minden évben csak azért fejleszti a gépét mert a játék, hát az költse is arra...nem írom amit akartam
Talán 3 éves a gépem -adataimnál- csak a proci van húzva mert megengedi
de most megjelent játékokkal simán játszok a szinte a legjobb beállításokkal 1680*1050-ben.
Kompromisszum persze kell pl. élsimítás meg anizo szűrés -ezt jelenti a szinte előbb...-, de mondja meg nekem valaki, hogy ki a lótúró veszi észre egy pörgős akciójátékban, hogy bazze neked csak x-szeres anizód meg AA-d van nekem meg ennyi beee
max a printscreen-nél számít
Jó gépet jóáron is ki lehet hozni és szerintem ez a jövőben is érvényes lesz nem kell 10 fps miatt coreiakárhányat venni biturbós visszarugóval. -
WhiteWalker
nagyúr
"Az meg csak idő kérdése, hogy valamelyik függő aki a matrixban született, feltöri a cuccot, mivel csak kód ( ember által írt szöveg )és 100%-os kód nincs."
ez a lényeg!
fölösleges pénz-idő pazarlás a védelemre fordítás....jobban örülnék ha dedikált szerverek lennének és ip alapján kivághassam a retekbe azt a tuskót aki csal!!!! ez kéne a gta4-be is
és sok más játékhoz... -
ollie
MODERÁTOR
-
InVino86
aktív tag
Én mint programozó azt látom, hogy a hardverpiaccal kegyetlenül elszaladt a ló, és a szoftverek fejlesztése nem bírja tartani az ütemet vagy nem fizetik meg vagy stb...
Még a 64bit kihasználása sem teljes, sőt azon túl hogy 4GB ramod van vagy több azon túl minek 64 bit még mindig egy egyszerű Usernek.
Szóval itt a hardverek lehet hogy csúcsteljesítményűek, de a szoftverek azok nem. Optimalizálatlanok vagy átgondolatlanok, ezért a sok patch hozzá. Itt ez a védelem is, lehet hogy elbarmolták, lehet hogy nem tudják feltörni, de minden új szoftver szar az elején.
Az meg csak idő kérdése, hogy valamelyik függő aki a matrixban született, feltöri a cuccot, mivel csak kód ( ember által írt szöveg )és 100%-os kód nincs. -
Morden24
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
igen,én is így gondolom,csak miért a usert basztatja az asva meg tsai,hogy ilyen illegális letöltés és stb....könyörgöm vhogy kikerült az internetre sőt továbbították a crackerekhez, a megjelenés előtt már elérhető játszható verzióban! Itt kéne előbb körbe nézni hogy ez hogy történhet!

-
Rebell
senior tag
-
CsiguszMaxim
senior tag
Szinglire sztem teljesen jó a kontroller. Én egy PC-n is szükségét érzem, hogy legyen. Autóversenyt vagy pl TR sorozatot nem játszanék billel semmi pénzért. Ilyen szempontból nekem a Max Payne volt a vízválasztó. Elején furcsa volt az analóg kar de aztán szépen végig szaladtam vele a játékon.
Mellesleg nekem van nyomós érvem a PC mellett. A konzol kábeleit tuti nem harisnyáznám be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Egyre jobban hajlok már én is a felé, hogy kipróbáljam ezt a konzol témát.
-
Morden24
nagyúr
-
deicide
veterán
-
Rebell
senior tag
Csak jut eszembe.
Hogyan vonulna már ki bármelyik cég a Pc vonalból?
Minnél ujjabb játékok, annál ujjabb gépigények,
Minnél nagyobb gépigény, annál több Hardver fejlesztés, annál több pénz kerül a
Hardverfejlesztők kezébe.Minnél több pénz, annál éhesebbek lettek ezek a genyok.
(valamelyik vonalon ugyis találkoznak a szoftveres és Hardveresek. AMD+Nvidia=UBI. PL)
Ha csak konzol lenne, nem kellene számitógépet fejleszteni, és 1 P4-es gép is sok lenne irodai munkára, és nem kellene 2 Gb-os videokártya,
(lassan már itt tartunk, mert mindenki éhes.) Meg 20 magos számitógépek.
LOLMegvárom az X 720at és nem nyulok a gépemhez 15 évig.
Netezni még tudok majd a 4maggal. Remélem -
adalbert1
veterán
Igen, én a jelenre értettem a gyenge felhozatalt, gyakorlatilag inkább a nullát...
Sajnos jó platform játék sincs mostanában PC-re, ott is inkább a 90-es évek elején volt túlkínálat (főleg mikor még Amigára is rengeteg játék jelent meg)...Stratégiai játékokból is tényleg hiány van, viszont itt az a jó, hogy a sláger játékok nagyobb részénél sokkal több időt el lehet tölteni egy jó TBS/RTS-sel (legalábbis single részben is)...
Na meg tényleg inkább ritkán jöjjön pár minőségibb cím, mint rengeteg középszerű, átgondolatlan vacak (pl. a Heroes V-tel és a Civ4-gyel még mindig játszok - igaz sosincs annyi időm rájuk mint szeretném - , és simán szórakoztató).Ez meg már tényleg egyéni, de ha belegondolok hogy még most is vagy 1-2 évre elegendő játék (a heti max. 10-15 óra játékra fordítható időmmel számolva) a polcomon és a steam accomon így én inkább a ritkábban jelenjen meg, de az minőségibb legyen elvet vallom.
-
fpeter07
veterán
Ezért kell megvenni egy játékot akkor mikor ocsó' lesz és (remélhetőleg) patchekkel bugmentes.
-
LackoMester
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
-
keIdor
titán
Persze... mindig szegény kalózokat kell bántani.

Inkább ők cseszték el, de meg is érdemlik.
A vásárlók meg minek siették el a vásárlást... -
FoxiestFox
félisten
Hát igen, ez ciki, nagyon ciki...
Én is azok közé tartozom, akik egy JÓ játékot megvesznek (mondjuk nem pont ezt a kakkanatot), és elvárják, hogy offline is tudjanak játszani. -
twine
veterán
de nem ám egér + billencsel.....Az első játékaimat elképzelni nem tudtam "billencsel"...
Ez volt a király....:
Aki meg még királyabb volt Cobrával nyomta,,,de annak hamar kitört a "nyaka" mert vékony műanyag volt....

..és bocs mindenkitől igérem befejeztem a "szemetelést"... -
LackoMester
addikt
-
tommy-gear
tag
nincs feltörve értsétek már meg kedves szerkesztők, elindulni elindul a játék de küldetést nem lehet csinálni meg semmit érdemlegeset
-
törölt tag
A védelem mögötti logikát leírtam, az már egy másik történet, hogy sokszor nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. A warez meg tipikusan olyan, hogy a legtöbbször sikeresen "megoldja" azokat a problémákat, amelyek warez nélkül nem léteznének.

szerk.: OFF
-
twine
veterán
Persze-persze,,lehet azt ezer féle módon....nekem mióta az eszemet tudom rádiós szettem van,,de az egérnek az alátéte sosem volt jó a fotelban,az ölemben,,az ágyon,,stb....untam már a lexikonokat "cipelni" alá stb...
Nem tudom konzolon lassítanak e.....én a Pc-hez vettem az X360 kontrollert,,,,és első körben az autós játékokban éltem ki magam,,,,mert valóban furcsa volt vele az fps....De csak nyitottság kérdése volt,,és hozzászokás....tényleg nem az előnyeit/hátrányait szeretném ennek az irányitásnak ecsetelni,,,,inkább csak arra akartam rávilágitani hogy az emberek többsége meg sem próbálja,,,mert csípőböl utasítja el....te megpróbáltad,,nem tetszett,,hagytad a ...csába...ezt is meg lehet érteni....a többség viszont azt mondja "szar",,ugy hogy az életében nem volt a kezében kontroller....és nagyon nem mindegy milyen gamepad-rol beszélünk...(bár mondjuk én kendőzetlenül állitom hogy az x360 a király kontroller témakörben,,,de ezzel félek itt valami őrült vitát indítok el,,ami nem célom,,,igy előre jelzem hogy a rumblepad is biztos kurv@ jó, csak nekem hiányzik róla az analog ravasz
) -
Wolverine
félisten
Az, hogy torrenten előbb elérhető valami, mint a boltban, egyértelműen lopás eredménye: valaki vagy a sokszorosítóüzemből, vagy a szoftverboltból (ahová korábban kiszállítják a játékot, mint ahogy megjelenne) ellopott egy példányt és eljuttatta a töréseket készítőkhöz.
-
ollie
MODERÁTOR
Miért? Az AC2 nem jó játék?
-
deicide
veterán
Én is hátradőlve az ágyon játszom PC-n, csak 2db usb hosszabbító kell hozzá. Próbáltam az XBOX-ot is, hetekig próbáltam a kontrollerrel FPS-ezni, számomra lehetetlen. Ezért nehéz meggyőzni a PC-sek nagy részét, ha sokan kipróbálják és mégsem olyan könnyű az irányítás. Azt is hallottam (ezt nem tudom, hogy igaz-e), hogy konzolon lassabbak az ellenfelek, hogy legyen idő becélozni őket a kontrollerrel
... -
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Hát, igazából amikor a kalandjátékok virágkora ment, akkor nem a felhozatal lett szar, csak egy időben mérhetetlen mennyiségű point&click és grafikus kaland jött ki, amiből a nagy számok törvénye alapján sok volt a szar (egyébként ez lefutott már autós, űrrepülős, platform játékokkal is).
Szóval hogy mondjam: ott a koncepció jó volt, csak gyengére sikerült sok esetben a kivitelezés (vagy még inkább: olyan sok jó és kiemelkedő cím volt, hogy mellette rengeteg középszerű és szürke lett).Viszont rpg-ben, rts-ben és pláne tbs-ben én nem látok választékot manapság. Szóval itt már nem az a gond, hogy a búzától el kell választani az ocsút. Pl. részemről RTS-nél a két SC2, tehát a SupCom és a StarCraft nagyon is várós, de más gyak. nincs. TBS-ből egy darab Civ5-öt tudok mondani, ami majd év végén megjelenik.
-
FefeeX
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
Morden24
nagyúr
-
twine
veterán
-
Lauda
titán
Na ez most mar tobb a sokknal", meghogy a kalozok a hibasak, kesz rohej lett ez a ubisoft.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Végre elérhető az új Steam Controller
- iOS alkalmazások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Az áruk ma nagyon is elfogadható, de amikor kijöttek sztem akkor is az volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sajnos igazad van.

)

...