Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Nem feltétlenül.
A mostani házamnál az elől lévő venti porszűrője nagyon be tud porolódni, de a hátul lévő venti,ehhez képest elhanyagolhatóan lesz poros (nincs is rajta szűrő).
A szívó fújó hatás miatt talán. Persze nem azt mondom hogy egyáltalán nem, de amit egyszer az elülsőről letakarítottam.....
Vagy fél centi porréteg volt a szűrőn. Elfelejtettem megnézni egy pár hónapon át, és szépen összegyűlt. + nálam a ház a földön van amivel mégtöbb port tud magába szívni.33: Talán megppróbálkozom vele. De nem ígérek semmit mert, mert sok tehetséget nem érzek magamban egy színvonalas írás összehozásához. Max a saját szubjektív tapasztalatot leírom egy témában.
A neten vannak elég jó tesztek. Igaz angolul. -
littlemole
őstag
Ez az előről kivehető vinyótartó viszont nagyon praktikus a porszűrővel.
[link] -
littlemole
őstag
A hét végén vagy a jövő hét elején érkezik meg a thermaltake ház. Addig nem tudok gyakorlati tapasztalatot mondani róla.
Most egyébként egy ilyen házam van.
[link]
Majd 4 éves lesz a ház. Az elsők között volt amiben 12cm es ventiket kezdtek használni. Az ára 50 Euró volt amikor vettem. Ami szinte best buy.Most se rossz, de ebben már tényleg szűkösen férek el.
Főleg a winyók környéke, ahogy írtam. Kábeldzsungel. Nagyobb kártyát a 7800GTX nél meg bele se tudnék rakni.
Szóval hamarosan költözés.
-
littlemole
őstag
A thermaltake ház 150 Euroba kerül (ennyiért vettem). Szóval attól függ honnan nézzük a drágábbat.
Ha a minimum árát nézzük az Antecnek (130 Euro ) akkor csak egy kevéssel drágább, ha meg a tetejét(170 Euro) akkor megint ugyanannyival olcsóbb.Megnéztem egy online boltban is, ahol lehet egyáltalán kapni az Antec 1200-at.
Ott pontosan ugyanannyi (150 Euro) mint a thermaltake. Ezért az árért szerintem a thermaltake jobb ár/érték arány. Többet nyújt mint az antec. Szerelhetőségben, belső hely tágasságában.
Dehát kinek a pap kinek a papné.A winyóhely nemcsak a kivételnél számít. A mostani házamban a 7800GTX tápcsatlakozójától éppencsak befér egy vinyó arra a helyre. Kicsit feszül is a kábel.
Légáramlat szempontjából nem mellékes mennyi kábel tömörül egy helyen.
Elég nagy a tumultus azon a részen most nálam. Pedig Összesen csak 3 winyó van a gépben. Ez a mennyiség szerintem manapság átlagosnak mondható. -
littlemole
őstag
Szép ház, egy ideig szemezgettem is vele, de véleményem szerint elcseszték azzal hogy a ház csak magasabb (2x12cm venti) és nem hosszabb lett.
Így nagyobb videókártyákat nehezebben fogad be, vagy kevesebb hely van a vinyók és az alaplap között.Ha a ház azzal a 10cm el hosszabb lenne, mint a többi full tower ház akkor az egyik legjobban szellőző, és szépségdíjas ház lenne. De így sajna.

Megmaradtam ennél a Thermaltake háznál. Szép is, és nagy is.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest