Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
válasz #19617792 #16 üzenetére
Ennek is 1.275V a VID-je, 3800Mhz-t beton stabilan tud.
Viszont FSB-ben 355 léggel, épp tegnap néztem Vízhűtéssel (radiátor kint a -4 fokban) 366mhz-t tudott, jéggel meg 385. És ott a vége. A tied meg lazítósan 380-at megy?!.... Egy olyat kellet volna vennem.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
törölt tag
Na, csak most vettem észre a bejegyzést, nekem van egy E5200-am, ami léggel, alapfeszen megy 380-as FSB-t (9x380 simán), tovább nem néztem. Eddig max 3500-at (10x350) hoztam ki belőle, azt is alapfeszen (1.2750V). Kíváncsi vagyok, vajon mire képes a kezeitek között.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
1484 4-5-5?
te állat -
mexicanraven
senior tag
Grat az eredményekhez, jó kis proci ez az e5200(nekünk is az van!!)
when the sun shines, we'll shine together
-
nagyúr
Nice work
gratAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
doddy
tag
Minden tiszteletem ,hogy betesztelted a procimat .
Gratulálok az eredményekhez, és minden elismerésem.
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
Zé_Mester
őstag
wáóóóó
az az 1484MHz CL4-5-5-15-be nagyon beteg
csak így tovább, egy E8x00 procival lehet menne az még sokkal többet is, pláne ha még nitrót is pocsolsz rágratula maistro a rekordhoz és úgy cakk-pakk mindenhez
-
yolan
őstag
De alul is vannak forrpontok
tudom-tudom, gyárilag is fújnak rá ált. lakkot, de egy iylen kis kiálló vacakról könnyen lejöhet, aztán nehogy rosszat csináljon az a nem kis mennyiségű dér“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
Komoly az az 1311mhz cl4-ben főnök!
Mintha kicsit deresedett volna a lap, nem gondoltál rá, hogy lakkal lekened?Egy apró hiba: Nem tatogatot sok sikert a proci lévén 355mhz-t tud léggel. Jéggel 385Mhz
Gratulálok az eredményekhez, amiről beszéltünk e5200, ha érdekel januárban tudsz vele játszani, illetve egy kellemes crucial kit is lenne. Csak így tovább.
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM